У Баєві відкрили сучасну амбулаторію

16 Грудня 2020, 13:53
У Баєві відкрили сучасну амбулаторію 3338
У Баєві відкрили сучасну амбулаторію

11 грудня у селі Баїв Боратинської громади відбулось офіційне відкриття нової та сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Для жителів сіл Городище, Баїв, Цеперів це вагома подія, адже до цього медичні послуги у селах надавали у фельдшерсько-акушерських пунктах без належно обладнаних комунікацій. Про це йдеться на сайті громади.

«Ми готові до роботи, адже повністю укомплектовані обладнанням. Сьогодні можемо якісно робити загальні аналізи крові, сечі, швидкі тести та кардіограми. На базі амбулаторії є денний стаціонар. Обслуговуємо всі категорії населення від новонароджених діток до людей похилого віку», – розповіла сімейна лікарка Тетяна Хахаєва.

Відзначимо, що напередодні відкриття Баївську амбулаторію відвідала заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Садов’як. Вона обговорила з колективом амбулаторії розвиток та застосування телемедицини, яка наразі стала важливим етапом спілкування лікаря та пацієнта. Сімейна лікарка амбулаторії розповіла, що епідемія коронавірусу свого роду прискорила цей процес та стимулювала до нових можливостей спілкування лікар-пацієнт.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром