Шота Руставелі: «за розпорядженням міськради» у під'їзді багатоповерхівки відключили ліфт

14 Червня 2017, 09:20
1960

Мешканка обласного центру обурена раптовою зупинкою ліфта у будинку на вулиці Шота Руставелі за розпорядженням міської ради.

Про це на сторінці Луцьк то є Луцьк у Facebook написала Альона Демчук.

«Моїй образі та обуренню немає меж», – запевнила жінка.

Вона повідомила. що вчора, 13 червня, близько 18-ї години в будинку на вул. Шота Руставелі в Луцьку перестав працювати ліфт: «я з дитиною в візку ледь "вишкрябалась" на 6 поверх».

Сьогодні ж, 14 червня, зранку, вона передзонила до «ЖЕКівських майстрів», аби дізнатись про причину зупинки роботи ліфту. Відповідь її здивувала і обурила:

«Виявляється: "нам дали приказ зверху, то я відключив...чим я вам поможу, жіночко, не включимо, поки не зробите ремонт, такий розпорядок міської ради"... Дослівно переказую слова дяді з телефону. Сором!!! Жодного оголошення, попередження!!!».

Жінка визнала, що ремонт ліфту дійсно планувався, але кошторису на ремонт мешканці досі не бачили, відповідно, і гроші для оплати робіт ще не зібрані.

«Як можна відключати ліфт в під'їзді, де живуть пенсіонери та малі дітки? Дякуємо в. о. міського голови Луцька, працює, аж дим іде!!!!!!!!», – емоційно закінчила свій допис лучанка.

Читайте також: У навчально-реабілітаційному центрі батьки носять дітей на руках через відсутність ліфта


 

Коментарі
14 Червня 2017, 18:43
не правда. Мешканці вже рік як повідомлені. Чомусь в нас в 1 ому підізді вже давно зробили
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром