Телеоператору Волинського телебачення дали орден

19 Листопада 2015, 15:17
3409

Президент України нагородив орденом «За заслуги» III ступеня лучанина Олександра Садовника – телеоператора Волинської обласної держтелерадіокомпанії, який нині служить в АТО.

Про це інформує офіційний сайт Президента України.

Згідно з указом глави держави від 16 листопада «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку», Олександра Садовника нагородили високою відзнакою «за значний особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність».

Олександр працює на Волинському обласному телебачення майже з дня заснування телерадіокомпанії. У січні його мобілізували до Збройних сил України. Він служить командиром екіпажу в 24-й ОМБр.

Слід зазначити, що телефільми та сюжети, оператором яких був Олександр Садовник, неодноразово удостоювались почесних дипломів та призів міжнародного та всеукраїнського рівнів. Творча діяльність телеоператора відзначена й нагородами Волинської обласної державної телерадіокомпанії та почесними грамотами місцевої влади.



 

Коментарі
21 Листопада 2015, 11:15
Сашка заслужив ту нагороду. Вітаю!!!!!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром