Добудов у багатоповерхівках без дозволу ОСББ не буде

24 Червня 2015, 17:44
4908

Віднині проводити реконструкції в будівлях можна буде лише із дозволу співвласників багатоквартирних будинків. Відповідне рішення прийняли депутати міськради.

Як зазначив депутат Анатолій Бірюков під час сесії міської ради, часто видавали дозволи на проведення будівельних робіт, реконструкцію без врахування думки людей, що проживають у будинках.

Чоловік навів приклад будинку на проспекті Перемоги, 13, де власниця книжкового магазину розширює заклад і без дозволу мешканців облаштувала в ньому кафе.

«Ситуація на проспекті Перемоги зрозуміла. Люди не хочуть, щоб книжковий магазин перетворився на ще один заклад, де будуть розпивати спиртні напої та смітити у дворі мешканців. Тому це питання потрібно врегулювати», - розповів він.

До слова, місяць тому відбулися збори мешканців будинку, де вони вимагали розібратися із ситуацією навколо книжкового магазину. Однак, за словами депутата Бірюкова, ніхто із них після того до нього не звертався, робочу групу, яка б займалася цим питанням, вони теж не створили.

«І це наші люди. Прийшли, поскандалили. А щоб справді разом вирішувати питання, то, вочевидь, ніхто не має бажання», - сказав він.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром