Шлях до успіху починався з 90-х: група компаній «Континіум» відзначила своє 25-річчя

12 Червня 2017, 14:50
12072

День народження – це не лише привід отримувати подарунки, хоч це і дуже приємно, а й можливість зробити щасливим і того, хто поряд. Саме під таким гаслом вирішила відзначити своє 25-річчя група компаній «Континіум», яка за час свого існування зайняла почесне місце не лише на Волині, а й на Україні.

З нагоди святкування усі, хто протягом багатьох років вкладам сили та душу в улюблену справу виступили з вітальним словом перед лучанам, в рамках концерту, присвяченому Дню народження торгово-розважального центру «Порт-Сіті». Керівники підприємств, що входять до складу «Континіуму» згадували, з чого починався шлях до успіху і як вдалось стати кращими з кращих.




Історія Групи компаній Континіум бере свій початок у 92 році, коли друзі та майбутні  партнери Ігор Єремеєв та Степан Івахів створили приватне підприємство з пошиття одягу. Вже в середині 90-х після початку торгівлі енергоносіями з’являється відомий бренд WestOilGroup (WOG). Тепер він налічує більше 500 автозаправних станцій по всій Україні.



Директор Волинської регіональної дирекції компанії ВОГ Євген Єремеєв розповів, що був одним із засновників компанії «Континіум», адже хотів підтримати та допомогти брату, Ігорю Єремеєву, який власне і запросив пана Євгена до співпраці.

«Багато хто із вас, особливо батьки з дітьми, їздять у рівненський зоопарк. І там, проїжджаючи цуманське перехрестя ми ліворуч бачимо заправку «WOG». Це перша заправка в Україні цієї торгівельної марки, «мама» усіх наших заправок, яких сьогодні є понад 500», – розповідає Євген Єремеєв. Керівник подякував усім працівникам, від прибиральниць до директорів, адже від роботи кожного залежить успіх всього бізнесу.

До слова, зі слів пана Євгена, логотип компаній намалював сам Ігор Єремеєв протягом кількох ночей. Емблема, за якою зараз впізнають групу компаній по всій Україні, є символом впевненості, сили та працелюбства.

Душа компанії та старожил Тетяна Машеровська, яка понад 20 років свого життя віддала роботі на «Континіумі», пригадала свій подив, коли вперше потрапила до підприємства.

«Я прийшла в компанію, коли там працювало 30 чоловік. Пам’ятаю, як зайшла на підприємство, а там в куточку сиділи два чоловіка. Мені кажуть, що це директори. А я Думаю: «Боже, які директори? Цеж молоді хлопці! Що ж вони можуть зробити?..». А як почали працювати, шукати, їздити, розвиватись!», – пригадує пані Тетяна зустріч з Ігорем Єремеєвим та Степаном Івахівом.

Керівниця розповідає, що перші 10 років було важко. Доводилось працювати практично без вихідних. А зараз, завдяки вмілому та мудрому керівництву, група компаній має величезний міцний та надійний колектив, який наполегливо та злагоджено працює та досягає успіхів.
 
Генеральний директор Нафтової компанії «WOG» Сергій Корецький зауважив, що Луцьк вибраний для святкування ювілею групи компаній не випадково, адже саме тут розпочиналася її історія та шлях до успіху. Пан Сергій привітав присутніх з гарним святом.

З 2001 року одним із профільних активів Компанії стало приватне акціонерне товариство «Дубномолоко». Сьогодні тут виробляють та успішно реалізовують тверді і плавлені сири під торговою маркою «КОМО». Голова правління ПАТ «Дубномолоко» Олег Власюк з гордістю розповів, що саме це підприємство є лідером не лише в Україні, а й у східній Європі. Завод пишається тим, що виготовляє 10 видів твердих сирів та 20 видів плавлених сирів.

«Я також хочу подякувати тим, хто в той момент стоїть на роботі і не має можливості відпочивати, адже робочий процес не може перериватись. Насправді саме ці люди забезпечують чудову якість нашої продукції, а значить забезпечують їй успіх», – зауважив Олег Власюк.
 
У 2002-2003 роках були придбані та згідно світових стандартів модернізовані, два цегельних заводи у Львівській та Закарпатській областях. І сьогодні – торгова марка «Євротон» - лідер вітчизняного ринку з виробництва та реалізації лицевої і клінкерної цегли.
 
Директор компанії «Євротон» Ярослава Острожчук запевнила, що компанія і надалі працюватиме над збільшенням асортименту і досягатиме нових висот. Керівниця також розповіла, що багато нових луцьких житлових комплексів збудовано саме з цегли «Євротону» і подякувала всім за підтримку і вибір їхньої продукції.

У 2005 році відчинив свої двері «Ріксос-Прикарпаття» – 5-ти зірковий курортний комплекс у місті Трускавець. Тут гості можуть відпочити та оздоровитись у найкомфортніших умовах. Директорка «Ріксос-Прикарпаття» Олена Палагута також звернулася до присутніх з вітальними словами.


 

«Я пишаюся своєю родиною, своїми батьками, які все життя поруч зі мною. Я пишаюсь своїми доньками, які прагнуть бути успішними і корисними для людей. Пишаюсь своїми колегами та друзями, з якими понад 20 років співпрацюю. Тож в мене зараз є прекрасна нагода привітати їх зі святом і побажати, аби ще років 25-30 ми працювали разом», – звернулась до присутніх одна з найуспішніших керівниць «Континіуму».

Наприкінці святкової програми з вітальним словом виступив генеральний директор Групи компаній «Континіум» Олег Галущак, який зауважив, що успіх залежить не лише від фінансових прибутків, а від того, наскільки відкритими та уважними до людей лишаються ті, хто працює у бізнесі.

Нині Група компаній Континіум не лише відома корпорація, а й одна із найбільших роботодавців на вітчизняному ринку! На підприємствах групи, що представлені майже в усіх регіонах України, працює понад 14 тисяч працівників, професіоналізм яких і є основною складовою динамічного розвитку! І при цьому Група компаній ніколи не забувала про благодійність.

Разом із співзасновником волонтерського руху «Меценати для солдата» Русланом Теліпським Олег Галущак повідомив, що в рамках підтримки батьків «НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ ВОЛИНІ» за ініціативи волонтерського руху «Меценати для солдата» керівництво групи компаній «Континіум» виділило кошти на спільний соціальний проект під назвою «З ДУШЕЮ ДО БАТЬКІВ».  Тож прямо на святковій сцені волонтерам було передано сертифікат на суму 40 000 гривень для моральної, духовної і психологічної реабілітації та налагодження ефективної комунікації між усіма волинськими родинами, хто втратив на війні своїх синів.

Під час проекту проводитимуться тренінги, арт-терапії, групові заняття, паломництва, поїздки в регіони та до сімей Небесного Легіону, а також проводитимуться акції для привернення уваги громадськості до побутових умов в яких живуть ці родини, їхніх реальних потреб, та проблем, з якими вони постійно зіштовхуються.



До слова, Нафтова компанія «WOG», як соціально відповідальна компанія, також не стоїть осторонь потреб сьогодення та періодично проводить благодійну акцію «Дорога до серця» – проект, що рятує тисячі хворих на серце малюків. 1 червня цього року стартувала нова хвиля акції, зібрані кошти з якої підуть на закупівлю медичного обладнання у дитячі відділення Старовижівської, Маневицької районних лікарень та в Київський центр дитячої кардіохірургії.



На АЗК WOG вже другий рік діє програма із обслуговування картки учасника АТО «Українці разом», за сприяння якої кожен користувач картки отримує знижки як на пальне, так і на інші товари на азк. І це лише частина соціальних активностей бізнесу!









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром