Не дай Бог почую про хабар: Олександр Вовченко пообіцяв прозорий відбір нових поліцейських

12 Червня 2017, 13:52
2558

За спробу надати або отримати неправомірну вигоду під час проходження конкурсного відбору до лав патрульної поліції обіцяють притягувати до кримінальної відповідальності. 

Про це йшлося під час прес-брифінгу щодо нового набору у патрульну поліцію у понеділок, 12 червня. 

Начальник УПП у місті Луцьку Олександр Вовченко зазначив,  що під час першого відбору патрульних ходили чутки про суми, які треба нібито заплатити, аби стати патрульним поліцейським. Він підкреслив, що за спроби громадян надати хабар комісії та за факти взяття неправомірної вигоди обидві сторони будуть притягненні до кримінальної відповідальності.  

«Запевняю, якщо мені або моїм працівникам буде відомо про факти «рєшаній», сум, цифр, «такс», якихось подарунків за те, щоби певні люди проходили в патрульну поліцію, я буду клопотати перед Києвом і буду робити максимум для того, щоб цих людей – як громадянина, який шукає такі шляхи, так і працівника,  який буде зав’язаний в цьому – притягували до кримінальної відповідальності. Я своїм працівникам сказав – не дай Бог буде відомо хоч про один факт. Я не пошкодую своїх ресурсів для того, щоб притягнути до відповідальності і висвітлю на всю Україну», – запевни начальник луцьких патрульних. 

Читайте також: «Йде природний відбір»: розповіли, чому луцькі патрульні звільняються та переходять у інші підрозділи

Голова комісії з відбору нових поліцейських, заступник начальника управління патрульної поліції у місті Луцьку Роман Буховець також наголосив, що не допустить жодної непрозорості у роботі комісії. А факти надання та отримання «подарунків» суворо каратимуться. 

«Були розмови про те,  що платили у Києві, але  цього ніхто не підтвердив. Тут такого не буде в жодному разі. Як голова поліцейської комісії я вас можу у цьому запевнити», – наголосив Роман Буховенць. 

Нагадаємо,  що у Луцьку оголосили про донабір нових поліцейських.

Коментарі
12 Червня 2017, 20:59
НЕ ВЇШАЙ ЛАПШУ ТИ ПРАВИЛЬНИЙ САМ ЗНАЮ СКЇЛЬКИ ПЛАТИЛИ КОЛИ БУВ ВЇДБЇР В ПОЛЇЦЇЮ ПЕРШИЙ РАЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 Червня 2017, 21:09
О знову нагребуть хабпрчикїв!!!???ЧОМУ Ї ОГОЛОСИЛИ НОВИЙ НАБЇР НЕ ЗРЯ Ж ВОВЧЕНКО ВЗЯВ ДЇЛЯНОЧКУ ПЇД ЗАБУДОВУ ПРОЙДЕ НАБЇР Ї БУДИНОЧОК ВИРОСТЕ!!))))
13 Червня 2017, 11:54
400 баксів і ти поліціянт! це знають всі ми не в лісі живемо.Луцьк -маленьке село!
13 Червня 2017, 11:55
Психологічні тести без грошей ще ніхто не пройшов!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром