На Наливайка затримали п'яного водія на чужій автівці

10 Грудня 2020, 17:46
Хабар 1864
Хабар

На вулиці Наливайка в Луцьку патрульні помітили автівку AUDI A6, кермувальник якої порушив правила користування світловими покажчиками повороту.

Патрульні зупинили автомобіль на іноземній реєстрації зранку 10 грудня. Під час спілкування з 38-річним чоловіком правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Про це йдеться на сторінці поліції у фейсбуці.

З метою уникнення адміністративної відповідальності порушник запропонував патрульним хабар словами: «Давай п’ять зараз». Його попередили про кримінальну відповідальність, однак той продовжував неправомірні дії та поклав кошти до салону службового авто.

Також в салоні автомобіля перебував 40-річний пасажир, який повідомив поліцейським, що він є власником транспортного засобу та передав керування авто своєму колезі.

Результат огляду чоловіка на стан сп’яніння, який перебував за кермом, показав 2,59 проміле. Патрульні відсторонили осіб від керування транспортним засобом та склали всі необхідні адмінматеріали. На місці події працювала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Читайте такожЛучанин може сісти за грати через наркотики

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024