У Луцьку шукають 109 нових поліцейських

12 Червня 2017, 11:56
2954 Джерело: kontrakty.ua

Управління патрульної поліції у місті Луцьку оголосило про донабір патрульних, з них 109 нестимуть службу у Луцьку та ще 72 працюватимуть у місті Ковелі.

Про це стало відомо під час прес-брифінгу у понеділок, 12 червня.

Прийом анкет у лави правоохоронців розпочнеться 12 червня та завершиться 1 липня. За словами начальника патрульної поліції Олександра Вовченка, термін подачі заявок за потреби може бути продовжений ще на 10 днів.

Разом з тим, у в управлінні попереджають – робота нелегка, а тому кожен кандидат перед подачею документів повинен зважити свої сили. Адже в обов’язки інспектора патрульної поліції входить не тільки патрулювання території та виїзди на виклики громадян, а й надання першої невідкладної допомоги та розкриття злочинів по гарячих слідах.

Читайте також: Патрульні розповіли, як ловили самогубцю з дев'ятого поверху
Читайте також: Вісім патрулів дoганяли мажoра, який втікав і трoщив машини

У свою чергу від кандидатів вимагають: українське громадянство, знання державної мови, вік від 20 до 35 років, повну зальну середню, або вищу освіту, наявність посвідчення водія категорії В та готовність нести службу у будь-якому місті України.

Окрім того, патрульний повинен вміти швидко приймати рішення, висловлювати свою думку, мати високу мотивацію та орієнтацію на якісні зміни у державі та прагнення допомагати людям.

За службу у патрульній поліції обіцяють заробітну плату від 8 тисяч гривень, медичне страхування, професійне навчання та кар’єрний ріст.

Для проходження на службу кандидатам необхідно буде пройти конкурсний відбір, який складається з п’яти етапів:

1. Заявка на участь у конкурсі – подання заяви та необхідних документів.

2. Тестування – оцінка логічного й аналітичного мислення та знання законодавства.

3. Медичне обстеження – медогляд з метою встановлення придатності кандидатів за станом здоров’я.

4. Перевірка рівня фізичної підготовки – вправи на силу та витривалість.

5. Співбесіда з поліцейською комісією – оцінка відповідності кандидата вимогам посади.

Тривалість конкурсу, за словами Олександра Вовченка, триватиме 1-2 місяці. Кандидати, які успішно пройдуть усі етапи відбору, будуть запрошені до служби у патрульній поліції та пройдуть навчання тривалістю у чотири місяці у селі Сокиричі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром