Суд дозволив демонтаж кіоску на луцькій автостанції №1

10 Грудня 2020, 17:25
Суд дозволив демонтаж кіоску на луцькій автостанції №1 3133
Суд дозволив демонтаж кіоску на луцькій автостанції №1

Верховний суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду спростував законность розміщення кіоску підприємиці Алгулієвої Джаміли Мухтар Кизи біля автостанції №1 на вулиці Конякіна, 39.

Про це повідомляє пресслужба Департаменту мунварти Луцька.

Суд визначив, що наявність будівельного паспорту на торговий кіоск не свідчить про те, що такий об’єкт є нерухомим майном. Окрім того, строк дії будівельного паспорту закінчився, а правовстановлюючі документи, передбачені чинним законодавством України, про право власності позивача на торговий кіоск відсутні.

«Позивач здійснював підприємницьку діяльність із використанням тимчасової споруди, яка розташована на земельній ділянці, яка належить на праві комунальної власності Луцькій міській раді, без оформлення права користування такою земельною ділянкою. Зважаючи на розміщення тимчасової споруди без відповідної, оформленої в установленому порядку дозвільної документації, така в силу приписів законодавства вважається самочинно розміщеною тимчасовою спорудою, яка підлягає демонтажу», – йдеться на сторінці муніципалів.

Читайте такожЛучанин може сісти за грати через наркотики



 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром