Хто може стати старостами у приєднаних до Луцька громадах

09 Грудня 2020, 14:16
2722

Міський голова Ігор Поліщук назвав кандидатів на старост сіл Луцької територіальної громади.

Про це він повідомив в інтерв'ю, опублікованому в «Силі правди».

Поліщук зазначив, що щодо старост у нього є бачення, адже побував у більшості селах, які приєднані до Луцька.Зі спілкування із людьми Поліщук сформував для себе думку, кого б вони хотіли бачити старостою. 

Отож, наприклад, на старосту Заборольського округу пропонуватиме колишнього голову ОТГ Валерія Боярського, На Боголюбський старостинський округ зараз ще ідуть консультації, але теж є авторитетні кандидатури. 

На Прилуцький старостинський округ буде пропонувати колишнього голову Ківерцівської районної ради Олександра Гурського, який знає цю громаду і люди знають його. На старосту Жидичинського округу – попередню голову Галину Матвіюк.

«Проблемним залишається Княгининівський старостинський округ. В зв’язку із останнім скандалом щодо виділення земельних ділянок окремі люди просто повелися непорядно. Зокрема, кандидат на старосту повівся непорядно, тому його більше не розглядатимуть. Зараз шукаємо альтернативу», – заявив міський голова.

Загалом, зазначив Поліщук, виходитимуть із моральних та професійних якостей. 

«Те ж саме щодо заступників. Їх чекає непроста робота і серйозні вимоги щодо роботи, публічності, спілкування із громадою. Щодо якості виконання своїх обов’язків та досягнення результатів. Ми будемо виходити на вищі стандарти публічності і не тільки будемо вести традиційний прийом громадян в ЦНАПі. Будуть і онлайн-прийоми, години запитань у фейсбуці під час прямих ефірів. Обсяг роботи також збільшується тому, що є приєднані громади. Там також є чимало проблем», – додав Поліщук.

Читайте також: Які помилки допускають лучани в транспорті при користуванні е-квитком

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром