Лідер гурту «ВВ» відвідав поранених бійців, які лікуються у Луцьку

11 Червня 2017, 10:25
2538

Військовослужбовців, які проходять лікування у луцькому госпіталоі, відвідав музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту «Воплі Відоплясова».

Олег Скрипка завітав до Луцького гарнізонного госпіталя, аби морально підтримати бійців, поранених у зоні проведення АТО, повідомив на своїй сторінці у Facebook Руслан Теліпський.

Зустріч, яка тривала 40 хвилин, пройшла в теплій та невимушеній атмосфері. За словами представника волонтерського проекту «Меценати для солдата», всі отримали масу задоволення: «бійцям це однозначно сприятиме гарному настрою і пришвидшить процес одужання!».

«Мeцeнaти для сoлдaтa завдячують такій можливості в рамках співпраці по програмі «Мирне небо» своїм партнерам ПортCity Lutsk, котрий святкує сьогодні 3-хліття і запросив мегазірку українського року до нашого міста, щоби кожен мешканець і гість Луцька безплатно завітав на святковий концерт, що відбуватиметься безпосередньо біля торгівельно-розважального центру! Вітаємо друзів з річницею і бажаємо процвітання та достатку!», –  написав Руслан Теліпський.




















 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром