Перші роки школи №27 минуть без випускників

10 Червня 2017, 15:18
2317

Навчальний заклад буде розрахований на 650 учнів, однак протягом перших років до школи не вдасться набрати учнів 10–11 класів, адже діти не бажають переходити в нову школу фактично на період останніх років навчання.

Будівництво 27-ї школи фактично дійшло до завершального етапу і за належного фінансування навчальний заклад вдасться відкрити вже наступного року – пише ІА «Волинські новини».

Зокрема, заступник міського голови Григорій Пустовіт повідомив, що в добудову навчального закладу потрібно ще вкласти приблизно 40 мільйонів гривень.

«Нас цікавить не сам факт будівництва школи, а передусім якість», – підкреслив він та додав, що за вчасного дофінансування школу вдасться відкрити наступного року.

Багато суперечок свого часу викликало і питання спорудження при школі великого спортивного комплексу.

«Ідея будівництва при школі великого спортивного комплексу, який відповідав би всім нормам для проведення міжнародних змагань, де планувалося вмістити 1–3 тисячі вболівальників, була не до кінця продуманою. Де тоді мали би відбуватися заняття з фізкультури для учнів під час проведення таких змагань?» – цікавиться Григорій Пустовіт.

Також наявність такого спортивного комплексу вимагає періодичного проведення тренувань різними командами, тому у школі № 27 вирішили облаштувати типовий для навчального закладу спортивний зал.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром