Перша сесія нового скликання у Підгайцівській громаді: проголосували за премію для сільського голови

08 Грудня 2020, 10:18
Перша сесія нового скликання у Підгайцівській громаді 2845
Перша сесія нового скликання у Підгайцівській громаді

Першу сесію новообраної Підгайцівської сільської ради розпочала голова Підгайцівської сільської територіальної виборчої комісії Салецька Оксана.

Вона, зокрема, зачитала постанови Підгайцівської СТВК про визнання обраними депутатами Підгайцівської сільської ради 26 кандидатів та про визнання обраним на посаду Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка. Про це йдеться на сайті громади.

За статтею до Підгайцівської сільської ради увійшли 16 чоловіків та 10 жінок. Найстарший депутат – Віталій Заремба, наймолодша – Діяна Лісовська.

За результатами таємного голосування секретарем сільської ради обрали Овсіюк Ольгу.

Депутати проголосували за встановлення до кінця року преміювання до заробітної плати сільському голові Юрію Семенюку в розмірі 50 % посадового окладу.

Після внесення змін до структури апарату Підгайцівської сільської ради заступниками сільського голови з питань діяльності виконавчого органу обрали Леоніда Гроголя, Олександра Бляшука та Валентина Приходька.

Утворили три постійні комісії, а саме:

  • комісія з депутатської етики, дотримання законності та соціального захисту населення, питань освіти, культури, молоді та спорту;
  • планово-бюджетна комісія;
  • комісія з питань економіки, земельної реформи і розвитку підприємництва.

Затвердили їх персональний склад.

Більшістю голосів депутатів обрали старост сіл. Ними стали: Романюк Олександр Вікторович (Піддубці, Гаразджа), Ковжук Віктор Володимирович (Романів, Новокотів, Ботин, Верхівка), Грудік Василь Степанович (Хорлупи, Пальче), Куць Олександр Володимирович (Липини), Маннонова Катерина Олегівна (Борохів, Вишнів, Діброва).

Читайте такожРада прийняла закон Зеленського про 8 тисяч гривень допомоги ФОПам

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024