Привокзальний: для малечі організували свято двору

10 Червня 2017, 12:34
2915 Джерело: Фото Наталії Назарук

У Привокзальному мікрорайоні Луцька для молоді організували свято двору.

Свято влаштували у четвер, 8 червня. Місцем для святкування став спортмайданчик на проспекті Перемоги, 23.

Дитячі забави організував комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

У цьому мікрорайоні такі святкування проводять не вперше, взимку тут організовували ігри в хокей та катання на ковзанах.

Літнє свято розпочали танцювальним флешмобом. Це своєрідна спортивно-розважальна руханка, яка дозволила дітлахам разом з інструкторами розім'яти м'язи перед участь в конкурсах.

Музичну зарядку провів провідний професіонал центру Олег Хом'як та головний фахівець Оксана Ящук.

Потому на малечу чекали різноманітні локації для змагань. На святі  «Я здоров'я бережу - сам собі допоможу» діти та дорослі  мали можливість зіграти в дартс, взяти участь у змагання зі стрибків на скакалці та стрибків з місця в довжину.


Також, дітвора спробувала себе у змаганнях з м'ячем: набиванні футбольного м'яча, попаданні у ворота, метанні м'яча в ціль та набивання тенісного м'яча.





Паралельно проводили змагання із шашок. Дівчата та хлопці  з захопленням брали участь у конкурсах та отримували задоволення.


Як зазначила директор центру  «Спорт для всіх» Наталія Назарук, комунальний заклад упродовж двох років організовує такі свята у різних мікрорайонах Луцька.

«Ми залучаємо мешканців різних мікрорайонів до змістовного дозвілля, це як молодь так і дорослі. Стараємось залучати якомога більше батьків до таких заходів, щоб вони особистим прикладом показували, як проводити вільний час і бути здоровими і спортивними. Зараз літо, якраз час для активного відпочинку. Тому ми хочемо відволікти дітей від телефонів та комп'ютерів. Адже, якщо ми сьогодні не подбаємо про здоров'я наших дітей, то про їх здоров'я вже буде дбати медицина» – розповідає Натлія Назарук.

На завершення свята дітворі та дорослим роздали солодощі і дипломи.








Марія ВАВРИНЮК

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024