Нагородили луцьких патрульних – рятівників самогубця

09 Червня 2017, 21:58
1889

Керівники Головного управління Нацполіції в області привітали патрульних, які врятували хлопця.

Сьогодні до Управління патрульної поліції в Луцьку завітали керівники Головного управління Нацполіції в області, аби відзначити інспекторів, які врятували життя 21-річному юнакові 4 червня.

Нагадаємо, той хотів вистрибнути з вікна багатоповерхівки, але його встигли схопити за руки, а потім затягнули всередину.

Начальник ГУНП, генерал поліції третього рангу Петро Шпига та його заступники Володимир Солоненко і Сергій Козак привітали патрульних поліцейських Сергія Лігу, Сергія Цигульова, Ігоря Воронова та Віктора Бубала, відзначили, що вони відмінно виконують службові обов’язки та вручили їм цінні подарунки – годинники.

«Те, що ви врятували життя людини, – заслуговує на увагу та повагу як Національної поліції, так і суспільства. Бажаємо вам в подальшому так само сумлінно нести службу, підвищувати авторитет поліції та рівень довіри з боку людей. Майбутнє поліції – за такими, як ви. Бажаю вам успіхів, благополуччя в родинах і кар’єрного росту», – сказав Петро Шпига.

Керівник ГУНП також відзначив злагоджену роботу полісменів в момент порятунку хлопця і те, що вони діяли швидко та професійно.

«Це гідний приклад того, яким повинен бути поліцейський», – додав він.



1



Читайте також: Аваков подякував за службу рятівникам самогубця

Читайте також: Патрульні розповіли, як ловили самогубцю з дев'ятого поверху. ЕКСКЛЮЗИВ

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром