Лучанка відростила півтораметрову косу

18 Листопада 2015, 10:48
4198

Художниця Жанна Миляшкевич має найдовшу на Волині косу.

42-річна Жанна Миляшкевич – професійна художниця, яка виготовляє із паленої глини і розписує глазур’ю кераміку. А ще Жанна Миляшкевич – володарка найдовшої в області коси. Через це навіть двічі потрапляла до книги рекордів Волині. При її зрості 1 метр 66 сантиметрів, довжина волосся теж 1,66 метра, пише PressЦентр.

Жінка каже, що відрощує волосся із 12 років. У їхній родині жінки завжди носили коси. Навіть бабуся, якій було уже далеко за 70, мала косу завдовжки понад метр.

«Мама теж мала косу, проте народивши нас, трьох дівчат, потім перенесла інсульт, то волосся довелося обрізати. А от сестри, коли виросли, коси повідрізали, дочка моя теж час від часу стрижеться. А я себе без коси просто не уявляю», – каже Жанна.

Жанна  Миляшкевич  миє голову раз на тиждень, іноді допомагає дочка, особливо втирати у волосся різні бальзами та маски. Аби промити косу, використовує до половини півлітрової пляшки шампуню.

«Та найважче – це розчісувати потім волосся. Хвилин сорок, пасмо за пасмом, акуратно вичісую», - зізнається жінка.

Щодня вона заплітає волосся у косу, або робить «гульку». А от на свята та фестивалі любить робити зачіски. Причому, справляється сама, каже, що має до 10 різних варіантів.

«Така коса мені дана Богом, адже кажуть, що природно волосся росте завдовжки до метра. А все, що понад – це дар Божий», – каже рекордсменка. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром