ПриватБанк надає «теплі» кредити для ОСББ, ЖБК і фізичних осіб

08 Червня 2017, 21:20
5793 Джерело: ПриватБанк

ПриватБанк став партнером державної програми Держенергоефективності з найнижчими ставками кредитування ОСББ,  ЖБК і фізичних осіб.

Після того, як ПриватБанк став державною установою, він отримав доступ до багатьох програм. Зокрема до програми теплозбереження та енергоефективності, де банк має змогу надавати кредит співвласникам багатоквартирних будинків задля упровадження енергоефективних заходів. Такі кредити розраховані на утеплення будинків, заміну вікон, модернізацію системи освітлення. Важливо те, що держава відшкодовує від 40 до 70% від суми кредиту. Також додаткову компенсацію по таких позиках надає місто та область.

Наразі відсоткові ставки кредитування ОСББ та ЖБК ПриватБанку є найнижчими та становлять 18%. А гроші у сумі до 2 мільйонів надаються на термін до 7 років і не потребують застави та першого внеску.

На практиці це виглядає так: ОСББ звертається до банку про взяття кредиту, а банк перераховує гроші в компанію, яка виконуватиме ті, чи інші роботи. Важливо, що ОСББ та ЖБК можуть самостійно вибирати підрядника через платформу ПриватМаркет на сайті банку та бути впевненими у якості його послуг. Адже перед тим, як розмістити підрядника до каталогу, працівники банку перевіряють його на чесність та якість запропонованих товарів.

У підсумку, за словами фахівців, завдяки утепленню загальна економія оплати за тепло може становити 70%. Окрім того, у такому будинку ціна квартири за метр квадратний буде значно вищою, аніж у тому, де енергоефективні заходи не проводилися.


Окрім цього, за словами керівника напряму «Оплата частинами» Північно-Західного РУ ПриватБанку Ольги Загребельної банк також активно кредитує покупки енергозберігаючих матеріалів і обладнання з компенсацією частини витрат державою в рамках згаданої держпрограми енергозбереження для фізичних осіб. Оформити договір можна в будь-якому роздрібному магазині, інтернет-магазині, на сайті ПриватМаркет. Для цього необхідно оплатити покупку карткою за допомогою сервісу «Оплата частинами» або «Миттєва розстрочка».

Також з квітня банк видає «теплі» кредити для фізичних осіб. У рамках програми «Теплий кредит» можна купувати котли, вікна та інші матеріали для утеплення.

Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011 р.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром