У Луцькому районі виявили склад контрафактного алкоголю

03 Грудня 2020, 16:28
У Луцькому районі виявили склад контрафактного алкоголю 4428
У Луцькому районі виявили склад контрафактного алкоголю

У Луцькому районі співробітники податкової міліції виявили склад фальсифікованого алкоголю відомих торгових марок вітчизняного виробництва.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Так, на складі зберігалось більше 3000 пляшок горілки, коньяку та шампанського, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Крім того, виявили понад 1000 пачок цигарок без марок акцизного податку встановленого зразка. За попередніми підрахунками, сума вилучених товарів акцизної групи становить близько півмільйона гривень. 

При цьому, оперативниками встановлено, що незаконне зберігання з метою збуту вказаного підакцизу налагодив житель одного з селищ Луцького району без жодних дозвільних документів, всупереч Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напої, тютюнових виробів та пального».

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

В ГУ ДФС у Волинській області просять підприємців та громадян не порушувати Закон та дотримуватись встановленого порядку продажу алкогольних напоїв.

«Звертаємо увагу громадян на тому, що фальсифікат виготовляється в антисанітарних умовах, з сировини невідомого походження, з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок і барвників, що становить загрозу для здоров’я і життя людей», – наголошують фахівці.

У зв’язку з цим, напередодні новорічних та Різдвяних свят на Волині працівники податкової міліції в  посиленому режимі відпрацьовують ринок обігу товарів акцизної групи. Небайдужих громадян просять інформувати про відомі їм факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів  за тел. (0332) 777-102.

Читайте такожЛуцькрада нагородить директора «Торгового Альянсу»

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром