Луцькі тітушки: під міською радою чатували охоронці з «Голівуду» та чемпіон світу з ММА

08 Червня 2017, 17:50
18873

Поява молодиків спортивної зовнішності під Луцькою міською радою 6 червня викликала великий резонанс в інформаційному просторі Луцька.

Зокрема, у ЗМІ зявилася інформація, що учасникам незрозумілої акції платили 300 гривень за «тусовку» біля муніципалітету.

Читайте також:

«Тітушки» за очікування біля міськради отримали по 300-400 гривень, – ЗМІ

По луцьких спортклубах скуповували тітушок за 300 гривень, - лідер волинських «азовців»

 

Район.Луцьк зібрав фото та відеоматеріали з тих подій і вдалося ідентифікувати особи трьох молодих лучан.

Якщо читачі мають інформацію про інших учасників надсилайте на електронну пошту редакції.

Максим Петрощук

Vk.com/petroshchukmax 

instagram.com/petroshchukmax 

Володар Кубку світу з ММА, призер чемпіонату Європи з бойового самбо, боєць луцького клубу з бразильского джиу-джитсу «GARDA».

Прінт-скрін з відео ВолиньPost
Прінт-скрін з відео ВолиньPost

1

 

Антон Гаїнський

vk.com/vrkdinsight
instagram.com/anton_gainskiy

Охоронець у нічному клубі «HOLLYWOOD», боєць луцького клубу з ММА «PRIDE».



Владислав Дудюк

Vk.com/dudyuk97

instagram.com/vlad_dudyuk/

Охоронець у нічному клубі «HOLLYWOOD», його помічали у компанії з членами руху «Ультрас Волинь».




 

Також Район.Луцьк зібрав у ЗМІ і соцмережах фотографії подій 6 червня. Якщо маєте інформацію про когось з них – надсилайте на електронну пошту редакції [email protected].

Читайте також:

Активісти патрулюють територію навколо міської ради в очікуванні Юлії Вусенко. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Поліщук не знає, чому «тітушок» біля міськради називають «тітушками»

Юлія Вусенко просить захистити її від «тітушок», – ЗМІ

 

Коментарі
08 Червня 2017, 22:03
Фото пітухів
08 Червня 2017, 22:03
Фото пітухів
08 Червня 2017, 22:38
Безмозгла гопота.
08 Червня 2017, 23:18
а ВОНИжеДІТИ громили Держустанови в інших областях і морди завьязували щоб не впізнали....
09 Червня 2017, 01:41
Країну врятують тількі масові ростріли тітушок і іншою тупоголової біомаси!
09 Червня 2017, 01:53
Як почнеш хуя..ти,тата або маму звати будуть
09 Червня 2017, 02:01
То може ті морди що охороняють копачів бурштину Лапіна
09 Червня 2017, 10:59
<p>Прокачаним "дебілам" в нашому місті не місце.<br /> В шахти їх "б**" уголь хай довбуть, то хоть буде польза для країни.</p>
09 Червня 2017, 15:04
У зв'язку із набуттям розголосу даної події, вважаю за потрібне прокоментувати від себе та від імені ВРКБМ &quot;Прайд&quot;. <br/>По-перше, Антон Гаїнський не відвідує заняття з лютого 2017 року та не бере участі у спортивних змаганнях.<br/>По-друге, Антон Гаїнський є повнолітньою особою та самостійно несе повну відповідальність за свої дії чи бездіяльність.<br/>По-третє, хуліганство чи участь у масових заворушеннях даних осіб не є доведеною, тому називати їх &quot;тітушками&quot; неправомірно та некоректно.<br/>Висновок: Клуб &quot;Прайд&quot; є аполітичною спортивною організацією, тому будь-яка інформація про участь Клубу в політичних акціях є недостовірною апріорі. За політичну, суспільну, сімейну, економічну, тощо діяльність окремих повнолітніх членів Клубу керівництво ВРКБМ &quot;Прайд&quot; відповідальності не несе.
09 Червня 2017, 15:06
У зв'язку із набуттям розголосу даної події, вважаю за потрібне прокоментувати від себе та від імені ВРКБМ &quot;Прайд&quot;. <br/>По-перше, Антон Гаїнський не відвідує заняття з лютого 2017 року та не бере участі у спортивних змаганнях.<br/>По-друге, Антон Гаїнський є повнолітньою особою та самостійно несе повну відповідальність за свої дії чи бездіяльність.<br/>По-третє, хуліганство чи участь у масових заворушеннях даних осіб не є доведеною, тому називати їх &quot;тітушками&quot; неправомірно та некоректно.<br/>Висновок: Клуб &quot;Прайд&quot; є аполітичною спортивною організацією, тому будь-яка інформація про участь Клубу в політичних акціях є недостовірною апріорі. За політичну, суспільну, сімейну, економічну, тощо діяльність окремих повнолітніх членів Клубу керівництво ВРКБМ &quot;Прайд&quot; відповідальності не несе.
09 Червня 2017, 16:09
Шановний Кулаков Олександр,<br/>По-перше, якщо людина не відвідує заняття, то це означає, що вона не є членом клубу? Якщо так, то чому Антон 5 місяців розгулює у футболці &quot;PRIDE&quot;, якщо вже не є його членом?<br/>По-друге, журналісти просто вирішили розповісти де саме тренувалися хлопці, щоб було зрозуміло де беруться такі &quot;спортсмени&quot;<br/>По-третє, &quot;тітушками&quot; називають людей спортивної статури, які за гроші приходять на акції, доводити тут нічого і не треба, ми не в суді.
09 Червня 2017, 16:56
По-перше, У футболці &quot;Прайд&quot; може розгулювати навіть людина, типу Вас, вельмишановний &quot;Стасік&quot;, яка не має жодного відношення до бойових мистецтв, адже на дворі XXI століття і ринкова економіка стрімко розвивається.<br/>По-друге, Клуб &quot;Прайд&quot; не займається підготовкою представників силових чи воєнізованих формувань, а тим паче &quot;тітушок&quot;.<br/>По-третє, відповідати треба за свої слова і в суді, і в житті, і в пресі. Чи встановлений факт передачи коштів цим хлопцям? Чи скоїли вони якесь правопорушення? Тітушки - це люди, які під прикриттям влади били людей за гроші? <br/>На жаль, представники преси та особи, типу &quot;Стасік&quot;, привикли називати тітушками будь-кого, не розуміючи змісту цього слова
09 Червня 2017, 17:36
Ваша аргументація нагадує бородатий анекдот про обманутого чоловіка який каже ''Знову ця клята невизначеність''. Ви прекрасно знаєте що ваші бійці найнялись за дрібний прайс залякати політичних противників Палиці. Але пішов розголос і ви починаєте захищати тітушню. З чого б це якщо за вашими словами хлопець 5 місяців не відвідує тренування?
09 Червня 2017, 17:53
Пропоную уважніше читати мої коментарі та &quot;вдуматися&quot; в зміст слів. Я абсолютно нікого не захищаю, я відстоюю інтереси Клубу, які в даній публікації неправомірно згадані (адже жодне видання, яке постить дану інформацію, не поцікавились в мене особисто, як в керівника Клубу, чи дійсно цей спортсмен є членом &quot;Прайду&quot;). Я лише намагаюся привернути увагу громадськості до фактів та обставин, які достеменно не відомі, проте преса і особи, типу вище коментуючих, позиціонують як істину
09 Червня 2017, 18:07
Срач, срач!))) давайте ще!
09 Червня 2017, 18:23
Якщо Ви з чимось незгодні і бажаєте висловити свою позицію то на сайті є телефон редакції. Набирайте і спілкуйтесь. Я саме так зробив коли мав питання до аверсу
09 Червня 2017, 23:04
Ви моніторите вк? ...помилки у слові луцькі ...не встидно?
10 Червня 2017, 12:14
Чесно кажучи, називати людей тітушками без всякої на те аргументації недоречно. Я ні в якому разі нікого не підтримую і не захищаю, але журналіст, коли готує якийсь репортаж має керуватися фактами, а не власними здогадками на рахунок цієї ситуації, бо це перетворюється в жовту пресу.
10 Червня 2017, 18:58
А, як на мене, Кулаков Олександр має рацію.<br/>Одразу хочу сказати, що ні з ним , ні з його клубом я не знайомий, оскільки навіть в Луцьку не проживаю.<br/><br/>Не шановні журнашлюхи, є такий пан Лозинський(якщо не помиляюся) з партії БЮТ, який кілька років тому застрілив людину з мисливської рушниці. То, за вашою логікою виходить, до всі мисливці відморозки, підараси та вбивці??<br/>Спортивний клуб лише тренує людей, крапка. А як тілюди використають набуті вміння та навички - це вже зовсім інша справа. Ні власник, ні тренер клубу не може знати, що тій чи іншій людині стукне в голову через день, два чи місяць......
10 Червня 2017, 18:59
А, як на мене, Кулаков Олександр має рацію.<br/>Одразу хочу сказати, що ні з ним , ні з його клубом я не знайомий, оскільки навіть в Луцьку не проживаю.<br/><br/>Не шановні журнашлюхи, є такий пан Лозинський(якщо не помиляюся) з партії БЮТ, який кілька років тому застрілив людину з мисливської рушниці. То, за вашою логікою виходить, що всі мисливці відморозки, підараси та вбивці??<br/>Спортивний клуб лише тренує людей, крапка. А як тілюди використають набуті вміння та навички - це вже зовсім інша справа. Ні власник, ні тренер клубу не може знати, що тій чи іншій людині стукне в голову через день, два чи місяць......
11 Червня 2017, 13:03
Кулаков олександр, розкажу декілька слів так звану аполітичність твого клубу)))весь Луцьк знає, що ви тісно співпрацюєте з фондом Палиці &quot;Новий Луцьк&quot;, який піаручи &quot;УКРОП&quot; на виборах (і не тільки) вклали багато фінансових активів в організацію ваших змагань (чомусь в фонді так вирішили). Конкретініше: Констанкевич Ірина (мождиво Саша не знає - вона є членом ПП &quot;Укроп&quot;, кандидат в Нардепи 2015 року від тієі ж сили) давала інтерв'ю на змаганнях &quot;Інсайту&quot; тренером якого Кулаков раніше був))) от полилання, де на фото Саша і всі героі &quot;тутушні&quot;(які стояли під міськрадою) тримають в руках напівполітичний прапор)) http://visnyk.lutsk.ua/news/sport/lutski-rukopashnyky-z-insaitu-na-svitovomu-p-yedestali/<br/>Так, що скажеш на це, Олександр? Клуб аполітичний?))))) під міськрадою стояли проти опонентів Палиці, - ніби все сходиться)))))
11 Червня 2017, 13:09
Забув добавити, на змаганнях &quot;Прайд&quot; у 2017 році, вас з величезними банерами фінансувала обласна організація політичноі партіі Азов))), яка доречі профінансувала вам бійцівську клітку, що стоіть у вашому клубі (сума приблизно 50 000 грн). знов привязка до політики))) знов аполітичні?))) ти розумієш хоч значення поняття &quot;аполітичний))???
11 Червня 2017, 16:08
Дуже дивною є обізнаність &quot;Карда&quot; стосовно діяльності нашого Клубу, проте деякою інформацією він/вона не володіє:<br/>1) Фонд І. Палиці регулярно допомагає багатьом спортивним організаціям, і, судячи з Ваших тверджень, скоро гімнастки, волейболісти, легкоатлети тощо поповнять ряди армії &quot;УКРОПу&quot;)))<br/>2) На змаганнях &quot;Прайд-2017&quot; обласний осередок Національного корпусу виступив співорганізатором змагань, допомагаючи людським ресурсом (вантажники, охорона тощо), засобами для друку, реклама тощо. На рахунок фінансування всього турніру Ви глибоко помиляєтесь<br/>3) Бійцівську клітку профінансував я особисто, вищевказана організація допомогла нам із придбанням частини спортивного інвентарю в зал<br/>4) Аполіти́чність (аполітизм) — ухилення від участі у політичному житті, байдуже ставлення до питань політики.<br/>Висновок: Клуб &quot;Прайд&quot; є аполітичною організацією, тобто байдуже ставиться до питань політики, не перебуває на регулярному фінансуванні в жодній політичній організації, і, на жаль, не отримує допомоги від Держави, як багато організацій з олімпійських видів спорту((( В нашому Клубі займається категорія дітей, які знаходяться на повному утриманні Клубу (участь у змаганнях та НТЗ, безкоштовні тренування, спортивна форма, екіпірування тощо), і для таких талановитих незабезпечених дітей я особисто готовий просити допомоги хоть в САТАНИ. А що зробили особисто Ви, пане чи пані &quot;Кард&quot; в Вашому житті для блага суспільства? Не важко здогадатись, що &quot;Кард&quot; - один і представників спортивних клубів, які, будучи невдахами-тренерами чи горе-спортсменами є обділені увагою преси, меценатів та громадськості. Вони пильно слідкують за діяльністю успішних людей і не втрачають нагоди полити когось з них брудом
12 Червня 2017, 14:33
Кулаков ти сам горе-спортсмен. Сама не бачила, але спортмени луцька розказують як ти майстра з рукопашного бою виконав. А майстра, ще й міжнародного класу з козацького двобою - взагалі стидно розказувати. Присядь трохи, король ти наш Волинського спорту
12 Червня 2017, 15:55
Хлопці, підписуйтесь своїми іменами, не дуже гідно з Вашого боку прикриватися &quot;Кардами&quot; і &quot;Марусями&quot;!))) Стосовно моїх спортивних здобутків - я завжди готовий &quot;поспілкуватися&quot; особисто і підтвердити свій рівень підготовки з будь-ким, незалежно від ваги та зросту. 0664177977 - мій номер, а де наш зал - є в гугл-картах і в геолокації теж
12 Червня 2017, 16:27
Перше ніж щось писати про Кулакова, засранці, спитайте у мам і тат тих дітей з яких він зробив або робить чемпіонів про їхню думку , у людей які дійсно з ним знайомі. А йому особисто бажаю здоров&quot;я і крепких нервів, особливо на таких, які дуже люблять &quot;обсмоктувати&quot; різні теми і можливо щось інше...
14 Червня 2017, 17:19
Я згідна з останнім коментатором:я мама одного з вихованців цього клубу,сину 17 років-він 2-й рік відвідує Прайд,йому дуже подобається там(бувало що й не оплачував заняття-такі обставини були)-ніхто зауважень не робив(по його словах).Втакому віці навіть буває ,що і батьки- не авторитет:а в нас коли були&quot;непонятки&quot;(я не могла до нього&quot;достукатись&quot; і грозилась що позвоню тренеру(Олександру)-він просив ,що не треба (&quot;не позор мене&quot;) а ввечері після тренувань приходив і просив пробачення-------це значить що вже ТАМ ПОГАНОГО НЕ ВЧАТЬ.Стосовно тих хлопців ,що брали десь там участь-то їм18+і вони вже самі вирішують де &quot;світитись&quot;-бо ж часом і батьків не чують,не то шо тренера...Мені здається ,що зараз їм дуже незручно в першу чергу із-за того що підставили клуб....А стосовно Палиці-він же ніби і в усі школи і поля футбольні поробив і тренажори закупив-значить може треба буде і школярів записати в агітатори Палиці...їдіть просіть ще якого депутата хай пронспонсорує так же само----нашим дітям від того тільки краще буде....тільки не видно більш нікого,хто б спішив поділитись...
14 Червня 2017, 19:17
P.S.Я не знайома особисто з Олександром-але дуже вам ДЯКУЮ....Не зважайте-завжди знайдуться люди які нічого не роблять, а обісрати якісь хороші справи- тут як тут...діти Вас поважають- а це головне для тренера...
15 Червня 2017, 15:03
Саша, нашо ти тоді Гаїнського заднім числом від Прайда відписав, якщо він не &quot;тітушка&quot; по-твоєму?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром