Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів

08 Червня 2017, 16:17
1746

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як коваль Віктор Теслюк із села Новостав Горохівського району зумів перетворити дитяче захоплення на справу життя. Малим чоловік дуже любив малювати, а вирісши, став виготовляти за власними ескізами ковальські вироби.

А чи знали Ви, що з Тростянецького джерела в Ківерцівському районі черпали воду козаки Богдана Хмельницького? Що мінеральну воду з Журавичівських джерел під охороною доправляли у Варшаву та Берлін? Що Горянівські джерела прирівнюють за унікальністю до відомих Оконських? Усі ці дива розташовані в Ківерцівському національному природному парку «Цуманська пуща».

Усе життя Микола Крук із Любомльського району плекає любов до одного з найніжніших видів мистецтва – музики. У неї він закохався ще у п’ятому класі. З того часу твердо вирішив стати музикантом. І ось уже 35 років керує шкільним духовим оркестром у селі Гуща. Про захоплення чоловіка читайте на сторінках газети.

Професія дозволяла Павлові Алексейчуку оселитися у будь-якому місті – і з-поміж запропонованих він вибрав Володимир-Волинський. Тут він торував собі дорогу від майстра швейної фабрики до начальника підприємства. Усього в житті досягав сам, тож про нього можна сказати – «чоловік, який зробив себе сам».

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром