Центр: відкрили благодійну виставку картин юної художниці

08 Червня 2017, 15:13
2421

У центрі міста представили персональну виставку восьмирічної Анни Хільчук, яка потребує коштів на лікування.

Відкриття виставки «Молимось, щоб жити! Живемо –  щоб творити!» відбулося у четвер, 8 червня, під стінами Волинської бібліотеки для юнацтва.

Головний бібліотекар відділу культури та мистецтва Волинської бібліотеки для юнацтва Любов Фрадинська зазначила, що у закладі діє благодійний проект «Творчість заради життя».

«Нас попросили звернути увагу на дуже талановиту семирічну дівчинку, яка має серйозне захворювання. Вона потребує дороговартісного лікування закордоном. Тож ця виставка спрямована на те, щоб привернути увагу громади і зібрати кошти на лікування», – зазначила Любов Фрадинська.

Нагадаємо, Анна Хільчук має вроджений полікистоз нирок. З цією вадою дитина стоїть на обліку в італійській лікарні і періодично проходить там обстеження.

Підтримати юну художницю на відкриття виставки прийшли знайомі, друзі, однолітки та небайдужі лучани, які переймаються долею талановитої дівчинки.

Для присутніх виступив фольклорний ансамбль «Жайворонок» під керівництвом Тетяни Ціхоцької, а представники творчої студії Наталії Журавльової презентували виставу «Синя парасоля».

У свою чергу, мати дівчинки Наталія Мартинюк разом з донькою подякували присутнім та побажали усім здоров’я і творчих успіхів.

Побачити картини Анни Хільчук можна буде упродовж місяця у Волинській бібліотеці для юнацтва.



















1

1

1

1

1
















 

Читайте такожДитині, яка пoстраждала в ДТП на Вoлі, мають пересадити нирку в Італії

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024