Директор ЛПЕ закликає не маніпулювати підприємством

07 Червня 2017, 23:29
2757

Директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Грицюк стверджує, що ЛПЕ «свідомо використовується для «демонстрації м’язів» нинішніми керівниками міста».

Відповідну заяву він розмістив у себе на сторінці у Facebook, – пише ВолиньPost.

У дописі сказано:

«Шановні лучани!

У зв’язку із тим, що КП «Луцьке підприємство електротранспорту» свідомо використовується для «демонстрації м’язів» нинішніми керівниками міста, звертаюсь:

1. До колективу підприємства.

Шановні колеги! прошу проявити мудрість та витримку у непростий для Луцька час. Ми є комунальним підприємством, від нашої роботи залежить, чи встигне завтра на роботу медсестра та вчитель, чи зможе старенька бабуся потрапити до себе на дачу. З терпінням спостерігаю, як «працюють серед колективу» делегати від політичної партії, яка прагне контролювати підприємство. На щастя я не партійна людина. А зараз, тим більше, задумався про свої симпатії-антипатії у політиці. Щоб не відбувалось у політиці комунальні підприємства повинні працювати на лучан і для лучан.

2. До виконкому та депутатів міської ради.

Шановні ставленики лучан, перестаньте маніпулювати підприємством та настроями колективу. Не буду закликати до коректності. усі пильно спостерігаємо за подіями у міськраді.

Прошу взяти до відома, що я, як директор КП «Луцьке підприємство» відзвітував про результати роботи підприємства у 2016 році на біс. Кілька разів. Спокійно і смиренно. переважну кількість депутатів чогось зовсім не цікавлять фактичні результати роботи колективу, а те, що ми тягнемо і по мірі можливості зменшуємо борги минулих періодів – так і зовсім неважлива тема. звертаю вашу увагу, що нецільове використання коштів та обвинувачення керівника у нецільовому використанні коштів базуються на результатах відповідних перевірок. Такі були. І державна аудиторська служба, і рахункова палата. Перестаньте вводити людей в оману і розповідати, що Грицюк Ігор може кудись діти зарплату людей. Ладно це заявляє водій тролейбуса… Депутатам же негоже економіку на пальцях тлумачити.

Сьогодні Луцька міська рада боргує КП «ЛПЕ» за виконану роботу, а саме, за безкоштовне перевезення пільговиків 5 999 949,00грн. Цими коштами підприємство оплатить з/п працівникам, а також розрахується за спожиту електроенергію. І зніметься напруга. Усі необхідні документи та розрахунки є у наявності в мерії. Є також попередження про відключення ЛПЕ електроенергії. І це явно не тема для спекуляцій.

3. До лучан! Перш за все приношу вибачення за можливі незручності та дискомфорт, які будуть спричинені оголошеним страйком працівників ЛПЕ. Це політичне питання і шантаж. Вважаю це найпримітивнішим методом роботи. Лучани і гості роботу колективу ЛПЕ оцінюють по якості і безпечності перевезень, роботі кондукторів, дотриманню графіків руху. і тут нашому колективу є над чим працювати. І найбільш прикрими є спроби політизації ситуації на ЛПЕ саме тоді, коли стільки робиться для покращення дисципліни. Тут дії політиків явно не на користь лучанам. кількість смс, дзвінків, повідомлень в приват у ФБ – доказ для мене того, як багато зробили.

Вважаю своїм обов’язкам надати лучанам детальну інформацію і про проведені ремонти у депо, і про те, скільки латали рухомого складу, і про те, скільки зробили по автоматизації обліку ( яку просто припинили без аргументів).

Там, де працює реальне підприємство, зажди є цифри і конкретика. Хочу КП «ЛПЕ» жило і працювало для міста. робив і буду робити для цього усе можливе. І саме до цього закликаю колектив».

Коментарі
08 Червня 2017, 02:53
Укропчики, своєю поведінкою ви тільки знижуєте свій рейтинг.
08 Червня 2017, 03:01
А їм плювати на рейтинги. Вони хочуть чим побільше хапнути. ЛПЕ вже давно хочуть загребти, але Романюк не давав. А тепер до виборів хочуть банкрутом зробити і собі забрати. А тролейбусники цього не розуміють і підтанцьовують їм. Дураки.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром