У Луцькраді обирають секретаря ради

01 Грудня 2020, 11:27
2331

У Луцькій міській раді шляхом таємного голосування обирають секретаря ради. На посаду запропонували депутата Юрія Безпятка від «За Майбутнє».

Це відбувається під час продовження першої сесії Луцькради восьмого скликання 1 грудня.

Кандидатуру запропонував новообраний міський голова Ігор Поліщук. Він зауважив, що Юрій Володимирович має досвід роботи в попередній каденції, до того ж Безп’ятко, на його думку, не конфліктна людина, тому просить підтримати його пропозицію.

«Люди від нас чекають позитивних змін, нема коли розгойдуватися. Робитиму все, щоб допомогти вам. Люди хочуть змін. Від нас залежить настрій людей. Закликаю всіх до мудрості», – резюмував Юрій Безпятко за трибуною.

Після цього кілька депутатів поставили кандидату запитання щодо регламенту, співпраці з депутатами з інших фракцій, об’єднаної тергромади тощо.

Депутат Тарас Шкітер від «Свідомих» зауважив, що потрібно дати право бути секретарем ради депутату з іншої фракції, наприклад, від «Європейської Солідарності», оскільки вони другі за чисельністю депутатів в раді. Тому «Свідомі» не братимуть участі в голосуванні.

Юрій Моклиця від «ЄС» наголосив, що вони готові запропонувати кандидатуру від їхньої фракції на пост секретаря ради. Тож теж закликали не голосувати за Безпятка від За «Майбутнє».

Натомість «Батьківщина» додала, що підтримуватиме Юрія Безпятка на посаду секретаря ради.

У Луцькраді оголосили перерву і розпочали голосування за секретаря ради.

Читайте також: ФОТО з першої сесії Луцької міської ради

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром