Звільняти головного прокурора через його «закритість» вийшов аж десяток активістів

07 Червня 2017, 14:37
2542

Луцькі активісти вийшли під стіни прокуратури Волині з вимогою звільнення з посади головного прокурора області.

Сьогодні, 7 червня, біля будівлі прокуратури Волинської області зібралися близько десяти осіб, які вимагали піти у відставку головного прокурора Волині Максима Киричука, інформує 0332.ua.

За словами координатора громадських організацій, які підписалися під зверненням В’ячеслава Мачульського, мітинг організовується учасниками коаліції громадських організацій. В цю коаліцію входять «Спілка народного контролю», «Автомайдан» і декілька благодійних фондів. 

Також він заявив, що прокуратура закрита для спілкування з громадськістю. «Наш прокурор обіцяв, що він буде мати тісний зв’язок з громадою. Ми говорили, що його підтримаємо, якщо він налаштує роботу прокуратури. Згодом прокурор заявив, що зв’язуватися з громадою не буде, бо він не підзвітний», -– повідомив В’ячеслав Мачульський і додав, що коаліція громадських організацій ставить питання про відсторонення головного прокурора Волині від займаної посади.

Читайте також: «Тітушки» за очікування біля міськради отримали по 300-400 гривень

Натомість у прокуратурі стверджують, що в числі мітингувальників є люди, які постійно звертаються до прокуратури, і їм надаються відповіді на всі їхні запитання та звернення.

Коментарі
07 Червня 2017, 20:05
Не треба плутати ,,буде мати тісний звязок,, і ,.виконувати забаганки,, всіляких бандформувань.Зручно прилаштовуєтесь,панове.То чим ви кращі за тітушок і папєрєдніков?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром