Луцька «Солідарність» хоче створити проєвропейську коаліцію

17 Листопада 2015, 16:22
4061

Партія  БПП «Солідарність» оприлюднила заяву, в якій пропонує депутатам-колегам у Луцькій міській раді разом сформувати проєвропейську більшість.

Текст заяви поширила Волинська територіальна організація БПП «Солідарності».

У ньому, зокрема, йдеться:

«25 жовтня волиняни обрали місцеві ради, людей, які два роки будуть відстоювати інтереси громад. Так сталося, що цьогоріч жодна політична сила не набрала достатньо голосів, аби сформувати більшість у радах, яка необхідна для прийняття важливих рішень. Саме тому «Солідарність» – Блок Петра Порошенка виступає за формування проєвропейської «коаліції» у всіх місцевих радах.

Ми повинні сісти за стіл переговорів та, відкинувши політичні амбіції й власні інтереси, об’єднатись заради вирішення проблем волинян і розвитку області.

Закликаємо представників усіх демократичних сил, які отримали представництво у місцевих радах згуртуватися навколо євроінтеграційного курсу України.

Також, ми вважаємо, що одним з основних завдань новообраних місцевих рад має стати імплементація вже ухвалених законодавчих актів щодо децентралізації та активна робота з підготовки до реалізації розширених повноважень, які ініціюються Президентом України у змінах до Конституції.

Тож пропонуємо розпочати роботу над формуванням більшості у радах разом!».

Коментарі
17 Листопада 2015, 19:45
вже європеєць...коаліція внього зі всіма і всюди щоб зеленіло..так як в решти старих махінаторів..що зараз герої революції..вірніше контр..
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024