Кварцяного у Рівному не буде

06 Червня 2017, 19:50
2565

Чутки про Кварцяного у Рівному виявилися «качкою»: це стало зрозумілим після того, як сьогодні рівненський клуб призначив нового головного тренера – Юрія Вірта.

Останній нещодавно увійшов до тренерського штабу вже екс-тренера рівненського клубу Володимира Мазяра. Сьогодні офіційний сайт «Вереса» повідомив про його призначення головним тренером.

Крім того, поки немає й офіційного підтвердження того, що домашньою ареною рівнян у Прем’єр-лізі наступного сезону стане саме луцький стадіон «Авангард». Як стало відомо нашим кореспондентам із власних джерел, серед варіантів «Верес» розглядає ще стадіони у Львові й навіть у Тернополі.

Нагадаємо, нещодавно спортивні медіа України повідомили про те, що після допуску до Прем’єр-ліги «Народний клуб» з Рівного гратиме свої домашні матчі саме у Луцьку, а тренувати команду буде нинішній керманич та президент «Волині» Віталій Кварцяний.

У клубі цю ситуацію офіційно до сих пір не прокоментували. Натомість, фани «Волині» уже встигли відреагувати на такі чутки заявами у соцмережах.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром