День народження «ПортCity»: концерт зірок, фуд-зона й інші розваги

06 Червня 2017, 18:45
2287

Торгово-розважальний центр «ПортCity» відзначатиме третю річницю відкриття. Феєричне святкування відбудеться 10 червня і розпочнеться об 11.00.

Довгоочікуване дійство з нагоди третього дня народження «ПортCity» збере на сцені аж сім виконавців, а саме – Олег Скрипка з оркестром НАОНІ, «Пара Нормальних», гурти «Фіолет» та «Мері», – повідомляють організатори свята.

Окрім насиченої музичної програми, на гостей чекає багато розіграшів та конкурсів із цінними подарунками. Також на території «ПортCity» діятиме фуд-зона. Десять закладів частуватимуть відвідувачів смачними стравами та напоями. Окрім того, перед сценою облаштують платну фуд-зону для VIP-гостей із додатковими послугами та підвищеним комфортом.

Наймолодших гостей чекає дитяче містечко. Малеча зможе пострибати на батутах, погратися та взяти участь у пізнавальних майстер-класах.

Дійство розпочнеться 10 червня, об 11.00 з відкриття фуд-зони. Концерт стартує о 14.00. Запрошуємо лучан та гостей міста разом відсвяткувати день народження улюбленого торгово-розважального центру.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром