«Мені вистачить півгодини, щоб завтра відправити лист до Верховної Ради», – Юлія Вусенко

06 Червня 2017, 17:47
4299

Юлія Вусенко приїхала до міськради, але вирішила не заходити в будівлю, адже немає сенсу – до Луцькради вже надіслали лист-виконавче провадження.

Про це вона розповіла журналістам о 17:00 у вівторок, 6 червня.

Вусенко вибачилась за те, що змусила довго на себе чекати, адже довго готували цей документ. Завтра вона планує прийти до Луцькради і, навіть якщо зберуть позачергову сесію, в першу чергу відправити до Верховної Ради лист з проханням  про вибори мера.

«Мені вистачить півгодини, щоб відправити лист до Верховної Ради. Якщо мене не впускатимуть у кабінет – розберуться правоохоронні органи», – сказала Юлія Вусенко.

Про людей спортивної статури Вусенко каже, що не знає, хто вони такі, і стосунку до них не має.

«Це мабуть такі люди, яких використовувала одна партія, яка не дуже добре закінчила. Не знаю для чого таке влаштували тут. Я не маю охорони, за мною не їздять джипи, я не маю чого боятися. Поліція захищає нас всіх. Я відкрию вам таємницю – поліція захищає мене так само, як інших громадян», – сказала Юлія Вусенко.

На питання, що буде робити, якщо Ігор Поліщук не захоче віддавати печатку секретаря, Вусенко нагадала про відео, де він каже, що за рішення суду на її користь, печатку поверне.

Тим часом, люди у спортивному одязі продовжують чатувати під стінами мерії, сподіваючись на «шоу».

Нагадаємо, активісти зібрались під стінами Луцької міської ради, напевне, очікуючи виконання обіцянки Юлії Вусенко вийти на роботу після поновлення її на посаді секретаря Луцькради рішенням суду.

Читайте також: Активісти патрулюють територію навколо міської ради в очікуванні Юлії Вусенко. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Коментарі
07 Червня 2017, 13:41
Так чого ж ти падло того раніше не робила як в кріслі сиділа, іди сміття збирай і сама до баку пригай. Скільки те ж|/|довське кодло лізти буде, як змія повзе і повзе, а ви миші сірі слухайте ту ахінею під гіпнозом і будете удушені, в смітті, в бездоріжжі, г|вні і т. д.
07 Червня 2017, 19:00
Як на мене це якраз Полішук, посіпака Палиці - от це дійсно жидовськє кодло що узурпувало владу в Луцьку. Щей тітушню срану зробили і назвали ВартаПорядку.
07 Червня 2017, 20:30
А Вусенко нуль нульовий, мама ще досі їй підтирає а тато тальком підсипає, папіки зверху вказівки дають, чи ви думали що те недолуге саме щось зробило, за очиці її протягнули, не відпрацює що мала то справи в неї хілінькіє, посіпака посіпаки, ще й з ротом великим, це помилка природи
08 Червня 2017, 01:49
Гарненький в неї ротик,навідміну від прищавого полішука..
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром