Для лучан проведуть безкоштовний майстер-клас з пілатесу

06 Червня 2017, 16:32
2001 Джерело: http://altarta.com

Балерина, волонтерка та письменниця Олена Бовей покаже, як реабілітувати своє тіло за допомогою пілатесу. Захід  організовують для бійців АТО, їх родин, психологів і лікарів.

Майстер-клас проводитимуть протягом двох днів – 7 та 8 червня,  в Луцькій галереї мистецтв. Про це повідомляють організатори заходу в Facebook.

Олена Бовей запевняє, що завдяки пілатесу вона отримала краще зрозуміла як функціонує людське тіло та яким способом краще протистояти травмам. Останнім часом волонтерка викладає пілатес в Лондоні та дає приватні заняття.

«Шкода, що в Україні пілатес – це ще нова та не всім доступна по цінам справа. Отож, хочу поділитися з вами і користю, і задоволенням, які приносять ці вправи», – каже Олена Бовей.

Довідка. Пілатес — комплекс фізичних вправ, винайдених на початку XX століття німецьким спортсменом Джозефом Пілатесом, метою яких є розвиток гнучкості всіх м'язів тіла. Система являє собою поєднання йоги, балету та ізометричних вправ. Загалом пілатес сприяє зміцненню м'язів, фіксує нормальне положення тіла (постави, внутрішніх органів), укріплює м'язи спини, преса і тазу, покращує гнучкість тіла, знижує рівень стресу і поліпшує загальний стан здоров'я спортсменів.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром