Водій маршрутки затиснув дверима візок з дитиною

06 Червня 2017, 15:18
2930 Джерело: vseprokiev.com.ua

Лучанка не встигла винести з транспортного засобу візок з 2-річною дитиною, а водій вже зачинив двері та приготувався до руху.

Інцидент відбувся у понеділок, 5 червня у Луцьку, – повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини, посилаючись на розповідь лучанки Оксани Прокопчук.

Зі слів жінки, у неділю близько 16.30 вона їхала у маршрутці №2 (номерний знак номерний знак АС3292АМ) зі своїм 2-річним сином у напрямку від залізничного вокзалу до проспекту Волі. Перед зупинкою біля центрального парку (навпроти пам'ятника Тарасу Шевченку), жінка натиснула на кнопку біля задніх дверей маршрутки, щоб повідомити водія про намір вийти. На вказаній зупинці маршутка зупинилась, і пані Оксана з візком почала виходити. Лучанка розповідає, що спочатку вийшла вона, а потім відразу почала виймати з автобуса літній дитячий візок з сином. Допомогти жінці зголосився один із пасажирів.

Раптом, каже Оксана, задні двері маршрутки закрилися і вона почала рухатись.

«Я в шоці. Візок затисло в дверях, я на вулиці, моя дитина затиснута з візком у дверях маршрутки», - розповідає лучанка.

На щастя, пасажири наробили крику, і водій зупинився. Проте, каже лучанка, замість вибачень чи якоїсь підтримки вона отримала гору нецензурних слів у свою адресу з боку водія і звинувачень, чому вона так повільно виходить.

«Чесно кажучи, після такого випадку боюся тепер сідати в транспорт. І це така культура???? Це щастя, що вчасно зупинився», - наостанок додає Оксана Прокопчук.

Коментарі
07 Червня 2017, 01:40
Така ж сама історія була з нами в понеділок,маршрут #9
07 Червня 2017, 09:55
Ці водії обнагліли до ручки.....питання до влади....Коли вартість проїзду відповідатиме якості перевезення? Я розумію, що ви їздите на машинах, але подумайте хоч трошки про нас, простих смертних
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром