У луцькій школі поліція провела «показ мод» світловідбивальних елементів одягу

27 Листопада 2020, 09:31
3302

На території луцької школи №22 поліція розповіла дітям про безпеку на дорогах у вечірній час.

Захід відбувся 26 листопада.

Працівники поліції розповіли учням, коли вони йдуть у темний час доби по вулиці, то водії можуть просто їх не помітити. У результаті цього стаються аварії. А сітловідбивальні речі можуть врятувати життя, а також допомогти водіям краще бачити людину.

Дітям наголосили, що флікери – ніби й дрібниця, але можуть врятувати життя. Для наочності діти продемонстрували такі елементи у себе на одязі. Захід організували ввечері, аби показати, наскільки світловідбивальні елементи на одязі допомагають зробити вас виднішими.

Начальниця відділу зв’язків з громадськістю відділу патрульної поліції у Волинській області Ольга Шмиль зауважила, що це перша школа в цьому році, де учням розповідають про сітловідбивальні елементи одягу. 

За словами Ольги Шмиль, насправді такі розмови вони проводять уже дуже багато років, роблять майстер-класи з виготовлення флікерів спільно із бібліотекою для юнацтва, а спільно з генеральним консульством Польці роздають такі флікери дітям. Також проводять уроки з безпеки дорожнього руху, де пояснюють, чому важливо носити флікери.

«Такий «показ мод» ми проводимо вперше для кращого наочного розуміння. У співпраці із Луцьким центром професійно-технічної освіти ми вирішили, що можна у темну пору доби показати дітям, як діють флікери. Плануємо такі заходи продовжувати у інших школах», – коментує Ольга Шмиль.







 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром