У Луцьку визначатимуть Індекс благополуччя молоді

26 Листопада 2020, 15:22
Молодь 2527
Молодь

У 2020 році Луцька міська територіальна громада приєднується до когорти громад, які запроваджують Індекс благополуччя молоді (ІБМ).

Індекс добробут молоді – багатофакторне оцінювання стану благополуччя молодих людей на муніципальному рівні. Цей індекс дозволяє легко оцінити та прослідкувати добробут молоді у містах, які долучаються до розгортання платформи.

ІБМ розроблено Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Більше про ІБМ - https://ukraine.unfpa.org/uk/YWBImainpage.

Саме опитування охоплює 49 показників і дає змогу оцінити рівень добробуту молоді у наступних важливих сферах: освіта, здоров’я, економічні можливості, участь у політичному житті, участь у громадському житті, інформаційні та комунікаційні технології, безпека та захищеність.

Триватиме опитування з 26 листопада по 26 грудня 2020 року. Результат визначатимуть також із урахуванням даних муніципальної статистики.

У проєкті також беруть участь партнери – представники бізнесу, які надають свої знижки/подарунки для молодих людей, які проходитимуть опитування.

Читайте також: Перша сесія нового скликання Волиньради: як це було. ФОТОРЕПОРТАЖ

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром