Яровиця пропонує дворівневі квартири-євротрійки

24 Листопада 2020, 09:14
1682

Дворівневі квартири все більше і більше набирають популярності, через свої масштаби і можливості здійснити ексклюзивний дизайн квартири.

Незалежно від свого стилю і дизайну, дворівневі квартири завжди виглядають пристойно, стильно і ефектно. Їх часто порівнюють з приватним будинком, через можливість чітко розділити простір на особисту і суспільну зони.

Традиційно на одному з поверхів планують передпокій, вітальню, кухню. На іншому – особистісну зону, де розміщують спальню, дитячу, ванну, вбиральню. Найчастіше об'єднують кімнати за їх функціональним призначенням.

Родзинкою дворівневої квартири, звичайно, є сходи. Саме вони й будуть у першу чергу привертати увагу кожного гостя в будинку. При виборі сходів потрібно враховувати не тільки їх можливість органічно вписатися в інтер'єр квартири, але практичність. З метою раціонального використання простору під нижніми сходами можна облаштувати гардеробну чи шафу.

У Яровиці у готовому 10 будинку пропонують дворівневі квартири-євротрійки площею від 75,5 м. кв.

Особливостями цих квартир є високі стелі, індивідуальне опалення з теплою підлогою. Багато світла завдяки панорамним вікнам і дворівневому простору.  І найголовніше, кожен день з вікон буде відкриватися чудовий краєвид на річку Стир з висоти 12 та 13 поверхів. Організувати простір у квартирах можна згідно з особистими вподобаннями та звичками для комфортного життя.

Будинок енергоощадний, а прибудинкова територія потішить красивими місцями для відпочинку, великою кількістю спортивних тренажерів, підземним паркінгом, доріжками і озелененням, яскравим дитячим майданчиком, салонами та кав’ярнями поруч.


Ознайомитись з дворівневими євротрійками можна завітавши в консультаційний центр Яровиці. Телефонуйте: 050 402 05 05

http://yarovytsya.com.ua/

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром