Новорічні корпоративи: нестандартний формат від команди «Рестпарку»

24 Листопада 2020, 10:03
Кейтеринг від  команди «Рестпарку» 2057
Кейтеринг від команди «Рестпарку»

2020 рік вніс свої корективи у звичні формати святкувань і спонукав генерувати абсолютно нестандартні ідеї івентів. Як зруйнувати всі шаблони і організувати ідеальний новорічний корпоратив у Луцьку, знає колектив рекреаційного комплексу «Рестпарк».

Кейтеринг – це формат святкування, який зробить ваш корпоратив яскравим акордом минулого року. Наш багаторічний успішний досвід роботи у цьому напрямку дозволив підібрати найоптимальніший варіант новорічних заходів. А вам залишиться найприємніше – насолоджуватися чудовим результатом.

Отож, замовивши кейтеринг у «Рестпарку», ви отримаєте вечір в гармонії та комфорті, з улюбленими новорічними стравами в офісі або ж будь-якому іншому місці.



Аби не обмежувати вас рамками, ми підготували три варіанти абсолютно унікальних меню з неповторною ресторанною подачею. Формат святкування ви також зможете обрати особисто: від легкого фінгерфуду під келих улюбленого напою до вишуканого банкету у компанії святково вбраних колег.

«Для  кейтерингу ми продумали не просто широку палітру закусок. Це збалансоване меню з притаманним ресторанній їжі шармом. Ми пропонуємо вишукані страви з неймовірною подачею, яка абсолютно змінить Ваше уявлення про звичні формати доставки їжі у Луцьку», – розповідаєшеф-кухар «Рестпарку» Ольга Тарасюк.

Наша цінова політика також стане для багатьох приємною несподіванкою. Сума замовлення стартує від 250 гривень з людини. Тож кожен зможе обрати те, що підходить саме йому.

«Якщо мова про замовлення кейтерингу на корпоратив, то ми залюбки допоможемо вирішити не лише питання з меню. Додатково подбаємо про меблеве і текстильне оформлення. Цікавою розвагою зможе стати бармен-шоу з приготуванням смачних коктейлів», – каже сервіс-менеджер закладу Максим Пилипчук.




Ресторанний комплекс «Рестпарк» економить ваш час і дозволяє його витратити на більш приємні речі: вибір стильної сукні чи ж похід у салон краси. Кейтеринг тут – це правильно підібрані деталі, які працюють у масштабі вашого свята.

Відкрийте для себе цікавий формат. Покажіть своїм працівникам, що офіс теж може стати місцем затишку та святкової атмосфери. До слова, впродовж року неабиякою популярністю у наших гостей користувався формат виїзних банкетів додому та приватних вечірок. Спробуйте і Ви!

Якщо ви готові руйнувати стереотипи і не хочете залишитися осторонь свіжих трендів, телефонуйте нам за номером 0951155979 або ж пишіть у Viber.

Переглянути ж частинку наших робіт можна у фотогалереї в розділі кейтеринг https://restpark.com.ua/keyterynh/.

1


1

1




Чудовим рішенням у багатьох ситуаціях може стати бокс із фуршетними закусками! Доступні як уже сформовані сети, так і широкий асортимент для індивідуальних замовлень.


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром