«Після поновлення секретаря на посаді в місті може виникнути правова колізія», – Роман Романюк

02 Червня 2017, 20:53
2146

Директор Волинського обласного центру зайнятості, голова Волинського осередку партії «Солідарність» Роман Романюк висловив своє бачення ситуації, яка складається в обласному центрі після того, як суд поновив Юлію Вусенко на посаді секретаря Луцькради.

Про це він написав cьогодні, 2 червня, на своїй сторінці у Facebook.

Далі подаємо його допис повністю і без змін:

«Сьогодні у Луцьку вчергове переміг закон і демократія, а не політичні махінації та узурпація влади!

Суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук частково задовольнила позов Юлії Вусенко до міськради, зокрема, постановила визнати нечинним рішення та скасувати рішення про усунення її з посади секретаря міськради. Поновити Вусенко мають з 16 березня та допустити негайне виконання постанови в частині поновлення Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради. 

Під час останньої сесії представник ситуативної більшості у мерії Микита Рабан заявив, що «часи змінились». І тепер хочеться нагадати цю ж думку, адже дискутувати можна багато, однак в правовій державі повинне бути верховенство права, а не політиканство!

Намагаючись отримати владу деякі представники не гребували нічим, натомість, безпідставно зводили наклеп на опонентів, користуючись послугами кишенькових ЗМІ. Проте, їх слова – це лише пустопорожні промови. Сьогодні ж суд розставив усі крапки над «і» та чітко вказав на те, що були порушення під час так званого «переобрання» секретаря Луцькради, яке було нічим іншим, як захопленням влади, аби мати можливість, хоч і тимчасово, зайняти мерське крісло!

Ці люди, захищаючи власні інтереси та амбіції, а не інтереси людей, які їх обирали, свідомо пішли на порушення низки законів України! 

Чи усвідомлюють вони, що після поновлення секретаря на посаді в місті може виникнути правова колізія? 

Сподіваюсь, рішення суду стане важливим уроком для «нової влади», яка досі вважає, що можна діяти, як у 90х, по-рейдерськи захоплюючи цікаві їй об’єкти!».

Читайте також: Поліщук не здається: секретар Луцькради подасть апеляцію на секретаря Луцькради

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39