Товстенюк привітав Романюка з перемогою

16 Листопада 2015, 17:00
3102

Кандидат на посаду луцького міського голови Олександр Товстенюк звернувся до лучан із дякою за віддані голоси – принагідно політик привітав Миколу Романюка із перемогою в другому турі місцевих виборів і обрання мером.

Текст звернення опублікувало ІА «Волинські новини».

«28346 містян – ваших, моїх краян – підтримали мене особисто і команду УКРОПу під час цих виборів, – каже Олександр Товстенюк. – Це ті люди, які відчули потребу в змінах, ті люди, які творять ці зміни і дозволяють їм бути.

Дякую кожному з вас за довіру та підтримку, – сьогодні я почуваю відповідальність за кожен відданий за мене голос.

Сьогодні я по-новому дивлюся на місто, на тих людей, яким я виявився потрібним.

До слова, так склалося, що ми отримали підтримку там, де на неї навіть не чекали, водночас там, де найбільше на неї сподівалися, її не було.

Це новий досвід для мене, нові зобов’язання і нові відчуття.

Маю потребу і бажання зробити щось вагоме для міста, кожного з вас, власне, в тих обставинах, які склалися сьогодні.

Тож, ми прикладемо максимум зусиль, аби фракція УКРОПу у міській раді працювала ефективно і продовжувала реалізовувати ті ініціативи, які принесуть нашому місту зміни – зміни, час яких ще, можливо, не настав.

Утім ті люди, які повірили у нашу команду, прийшли і проголосували за УКРОП, Ігоря Палицю, Олександра Товстенюка – це ті лучани, які вже випередили свій час, які відчувають потребу у нових підходах та НОВОМУ ЛУЦЬКУ.

Позитивні зміни тривають і мова тут не лишень про Луцьк чи Волинь. Змінюємося ми, змінюється Україна, змінюється світ.

Насамкінець вітаю Миколу Ярославовича та його команду із отриманим результатом, бажаю сил та натхнення виконати усі взяті на себе зобов’язання, а зі свого боку запевняємо: великою командою УКРОПу ми допоможемо зробити Луцьк кращим».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром