Переможцям дитячого конкурсу рятувальники дали «постріляти» з брандспойту

02 Червня 2017, 15:31
1785

Для переможців конкурсу, педагогів та гостей свята рятувальники організували видовищну акцію, під час якої продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки. Традиційно шквал емоцій викликало гасіння умовної пожежі.

Сьогодні, 2 червня, в актовій залі луцького Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося нагородження переможців щорічного конкурсу дитячих робіт «Рятувальники очима дітей» серед учнів позашкільних навчальних закладів, повідомили на сайті УДСНС України у Волинській області.

Здібні дітлахи з усього краю представили на розгляд журі 168 робіт у 16-ти номінаціях.

На конкурсі здібні волиняни презентували малюнки, літературні твори, фотографії, вироби з дерева, тканини, соломи, а також моделі пожежно-рятувальної техніки й обладнання та електронні посібники.

Творчими роботами діти намагалися привернути увагу громадськості до проблем пожежної безпеки, поведінки на воді, збереження екосистем від людської недбалості, а також за допомогою своїх творчих виступів і презентацій продемонструвати наслідки надзвичайних ситуацій.

Спільні дипломи управлінь освіти та науки облдержадміністрації, Державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області та подарунки у різних номінаціях отримали понад сто дітей.

Для юних переможців конкурсу, педагогів та гостей свята рятувальники також організували видовищну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки. Традиційно шквал емоцій викликало гасіння умовної пожежі.

Читайте також: Першокласникам показали, як користуватися протигазами










 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром