«Робота Кварцяного у Рівному буде звичайною зрадою», – ультрас «Волині»

02 Червня 2017, 13:12
4417 Джерело: ФК «Волинь»

Фани луцької команди підтримують у ситуації з атестацією до Прем’єр-ліги чернігівську «Десну», а можливий перехід головного тренера Віталія Кварцяного до стану історично принципових суперників з «Вереса» вважатимуть зрадою.

Нагадаємо, у четвер, 1 червня,  з’явилась інформація про те, що до елітного дивізіону замість «Десни», яка завоювала участь у чемпіонаті, посівши друге місце у змаганнях першої ліги, допускають саме «Народний клуб» з Рівного. У зв’язку із цим фани зробили відповідну заяву на своїй сторінці у мережі Facebook.

«У ЗМІ поширюється інформація про те, що "Десну" у Прем'єр-Лізі  замінить "Верес " з Рівного, а головним тренером команди стане Кварцяний!

ГО "Червоно -білі", Ультрас Волинь, заявляємо, що ми підтримуємо клуб з Чернігова, у прагненні відстояти справедливість і заслужено грати у Прем'єр -лізі!!! Вважаємо , що за гроші, та паперові гарантії, забезпечувати клуб без інфраструктури, можливістю грати у найпрестижніших змаганнях НЕ МОЖНА ! Дії ФФУ покликанні до кінця знищити український футбол, забрати надію у Чернігівських хлопців, які кров'ю і потом добивалися цієї можливості! Надіємось, що здоровий глузд візьме верх, і на право участі у змаганнях буде впливати лише спортивний принцип. 

Окремі слова хочемо адресувати Віталію Кварцяному, якого "сватають" у рівненський клуб! 

Віталію Володимировичу! Волиняни цього не забудуть і не пробачать, а після кількатижневої відсутності на тренерській лаві, це буде виглядати, як звичайна ЗРАДА!
З Повагою, Ультрас Волинь! 1.06.17».

Нагадаємо, що офіційних коментарів з цього приводу від обох клубів поки що немає. 


 

Коментарі
02 Червня 2017, 23:24
Чого бідкатись ? Розвалив "Волинь", розвалить і "Верес" і замісто зради вийде перемога.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром