«Богдан Моторс» передав школам Волині 15 шкільних автобусів

20 Листопада 2020, 12:07
1411

У Луцьку урочисто передали 15 нових і комфортних шкільних автобусів «Богдан А22412» для учнів Волинської області.

Транспортні засоби для шкіл передали на Київському майдані перед Волинською обласною державною адміністрацією. Про це повідомляють у пресслужбі автоскладального заводу.

Серед присутніх на урочистостях були голови об’єднаних територіальних громад та районних державних адміністрацій, а також начальники відділів освіти районних державних адміністрацій.

Читайте також: 15 шкільних автобусів «Богдан» з новим дизайном невдовзі возитимуть учнів на Волині

Шкільні автобуси «Богдан» поставили згідно з підписаною 9 жовтня 2020 року угодою між Управлінням освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації та ТОВ «БАС МОТОР», офіційним дистриб’ютором продукції «Богдан».

Автобуси «Богдан А22412» обладнані відповідно до всіх стандартів та вимог нормативно-правових документів, які застосовують до шкільного транспорту в Україні.

Вони розраховані для перевезення 30 учнів. Всі сидіння в автобусах обладнані пасами безпеки, підголівниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів.

Читайте також: Із заводу «Богдан Моторс» відправили п'ять нових тролейбусів у Полтаву

Як уже зазначали раніше, виробник уніс зміни у зовнішній дизайн та систему освітлення шкільних автобусів «Богдан А22412», тож відтепер користування цим видом транспортних засобів стане ще безпечнішим як для учнів, так і для водіїв.





Читайте також: «Богдан Моторс» отримав патент на знезараження салонів транспортних засобів

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром