Луцький школяр зняв соціальний ролик про покинутих дітей

20 Листопада 2020, 10:07
Тадей Третяк 1760
Тадей Третяк

Луцький школяр–блогер Тадей Третяк до Всесвітнього дня дітей відзняв тематичний соціальний ролик.

Як зазначають в анонсі, зворушлива історія, яка лягла в сюжет відео, – реальна. Її опубліікували на ютуб-сторінці маленького блогера.

«Третяк Тадей часто допомагає мамі проводити різні дитячі заходи, тому добре знає, як почувають себе діти, які не мають тата і мами. З реальної життєвої історії вже дорослої жінки ми  склали вірш та відзняли кліп, де героїнею стала подруга Тадея – Орися. Всі люди, наділені  великою любов'ю, милосердям та співчуттям. Тому у цьому відео ми закликаємо бажаючих долучитися до марафону добрих справ. Це може робити кожен, ми просто нагадуємо про це.

Діти в закладах мають де спати, мають що їсти, але так потребують уваги, батьківської любові та теплоти. Ми опитали багато діток, говорили про мрії та бажання. Кожен з них написав, про який подарунок мріє», – йдеться в описі до відеоролику.

Таким чином блогер хоче дати старт такому собі марафону милосердя. Так, коден охочий впродовж грудня може придбати подарунок для дітей сиріт, який потім відвезуть у дитячий будинок. Для участі – телефонуйте за номером 093 701 88 41.

 

Читайте також: XVІI Docudays UA на Волині стартує з обговорення проблеми гендернозумовленого насильства

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39