Огієнка: дівчину в навушниках збив легковик

01 Червня 2017, 10:27
2164

На пішохідному переході по вулиці Огієнка легковик збив 17-річну дівчину. Постраждалу забрала карета швидкої допомоги, а очевидці розповідають, що ДТП трапилася через необережність дівчини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько дев’ятої години 1 червня, пише ІА Волинські новини.

Очевидці розповідають, що потерпіла виходила з вулиці 8 Березня.

«Я стояла з іншої сторони пішохідного переходу й бачила, як дівчина різко вибігла на дорогу», - розповідає лучанка.

Вискочивши на проїжджу частину, вона потрапила під колеса легковика Audi A6 на литовських номерах, який рухався в сторону меморіалу «Вічна Слава».

Водій каже, що дуже стурбований і готовий допомагати постраждалій.

«Мені дуже прикро, що таке виникло, я готовий їй допомогти з лікуванням. Дуже хвилююся за дівчинку, не знаю в якому вона стані, але бачив, що рука дуже травмованою була. Вона неочікувано вибігла на дорогу. Коли я їхав, то бачив, що вона стояла на пішохідному, але не переходила, була в навушниках і, раптом, різко вийшла перед самою вже автівкою. Я засигналив, але уникнути наїзду не вдалося», - розповів у коментарі виданню водій легковика.

Сімнадцятирічну дівчину швидка доставила в обласне дитяче територіальне медичне об’єднання.

 

Коментарі
01 Червня 2017, 17:29
Шкода і дівчину, і водія. Але необхідно притягати до відповідальності і пішоходів, що переходять дорогу у навушниках! Вже вкотре стаються такі прикрі ситуації. Підлітки, молодь не зважають на правила, закриють вуха навушниками, а потім винних шукають.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром