Богдан Шиба прокоментував результати другого туру виборів мера Луцька. ВІДЕО

17 Листопада 2020, 13:21
3678

Луцький політик Богдан Шиба, який брав участь у виборах Луцького міського голови, прокоментував результати другого туру виборів мера.

Відеозвернення до лучан опублікували на офіційній фейсбук-сторінці Шиби.

Текст звернення подаємо без змін:

«Любі лучани! Дякую Вам за те, що ви прийшли в день повторного голосування і виконали свій громадянський обов’язок. Шкода, що багато порядних лучан не прийшли на вибори, і таким чином їхній голос був використаний олігархами на свою користь. А тим, які прийшли і проголосували, ще раз щиро дякую.

Боротьба тільки починається. Насправді ми з вами спільно цю імперію Коломойського – Палиці розвалимо. Вона вже тремтить. Вони мусили застосовувати найчорніший піар, який суперечить не тільки закону, але й здоровому глузду і моралі, а також використовували різноманітні схеми, принижували бюджетників, що мені особливо шкода. Бо я дуже поважаю цих людей: працівників освіти, культури, охорони здоров’я. І мені жаль, що вони піддалися на цей шалений тиск збоку олігархів.

Ми – ті люди, які свідомі, що боротьба тільки починається, зробимо все, щоб цю імперію розвалити. Щоб місто Луцьк стало містом вільних людей. Які самі вершать свою долю, і не сподіваються на жодні дива, і не сподіваються на те, що їм хтось задарма подарує світле майбутнє. Тож щиро-щиро-щиро дякую вам! До нових звершень і до нових перемог!»

Читайте також: Коли офіційно назвуть Луцького міського голову

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром