У Городищі із зупинок позривали розклад руху автобусів

17 Листопада 2020, 11:11
2582

Мешканка Боратинської ОТГ Наталія Лисак розмістила на зупинках громадського транспорту в Городищі розклад руху автобусів.

Про це йдеться на сайті громади.

Щоправда, таку корисну  ініціативу дівчини чомусь вирішили зіпсувати.

«Я отримала кошти для реалізації свого задуму. Першим, що хотілось реалізувати,  було проведення свят, заходів і т. д. для молоді, і я провела «Андріївські вечорниці». Друге – це дійсно графік руху автобусів на нових зупинках. Але на одній з зупинок його просто зірвали, ще на одній намагались, на третій ще не бачила, як той графік «поживає». Я просто прийшла на зупинку і звернула увагу, що немає вже самого графіка. Це при тому, що я його нормально причепила і він не міг відлетіти сам, в принципі.

Просто хотіла щось цікаве придумати. Знаю, в нас тоді поставили нові зупинки, це була одна з причин. А ще в вайбері є група села і там дуже часто люди питали графік маршруту, просили його скинути. Мабуть, це теж стало причиною. А скільки він провисів? Чесно, я навіть не можу сказати. Тиждень – точно, може два.Стало дуже неприємно, що ти щось хочеш зробити для села, якось полегшити життя, а хтось мало того, що нічого не робить, так ще й не цінує того, що роблять інші. І потім люди ще нарікають, скаржаться на когось. Я хотіла про це написати в групу, бо було образливо, але стрималась», – розповідає жінка.

Читайте такожКовельські фанати влаштували сутичку з президентом луцького «Вотрансу»

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024