Як заробити на здачі квартири в оренду

17 Листопада 2020, 09:48
3647

Ідея для бізнесу – здача квартири в оренду – не нова, але вона має свої тонкощі. Щоб більше заробляти, потрібно придбати ліквідну нерухомість.

Як розрахувати вартість оренди квартири?

Оптимальна вартість оренди квартири має бути якомога вигіднішою для орендодавця, але й прийнятною для орендаря. У разі заниженої вартості ви не отримаєте весь можливий прибуток, а якщо її перевищити – житло взагалі можуть не зняти, або будуть швидко змінюватись мешканці, що теж не цікаво для бізнесу через паузи та косметичні ремонти.

Критерії, які впливають на вартість оренди

Розташування будинку. Тут мається на увазі район міста. Вартість оренди квартири в центрі на 30-50% вище, ніж такої нерухомості на околиці.

Ціновий діапазон в елітних будинках та на території зі звичайною забудовою також значно відрізняється. На вартість оренди впливає репутація, безпека місця, де знаходиться квартира.

Кількість кімнат. Орендна плата за квартиру-студію або однокімнатне помешкання в порівнянні з двокімнатним житлом в такому ж стані і в тому ж будинку може відрізнятися на 20-30%.

Стан будинку. На ціну впливає технологія, за якою зведено будинок. Житло в утепленому будинку можна здати за вигіднішою ціною, ніж у звичайному. Орендарі рахують свої комунальні витрати.

Стан квартири. Свіжий капітальний ремонт – це можливість збільшити вартість оренди на 20-50%. Житло з дизайнерським інтер'єром, преміальним оздобленням, якісною технікою можна здавати за ціною практично у два рази вище середньостатистичного показника.

Інфраструктура та благоустрій. Наявність поблизу продуктових супермаркетів, торгових, розважальних центрів, шкіл, садочків, транспортних розв'язок підвищує ліквідність нерухомості. Також, враховується внутрішня інфраструктура будинку: дитячі майданчики; комерційні та соціальні об'єкти безпосередньо в житловому комплексі; паркінки; ліфти; закрита територія; охорона, велопарковки, комори тощо.

Комунальні платежі Спочатку враховуйте, які комунальні платежі орендар буде сплачувати окремо, а які увійдуть до вартості оренди.

Чому інвестувати в житловий комплекс «Яровицю» надійно та вигідно?

  • «Яровиця» знаходиться в центрі міста. Пропозицій новобудов у центрі міста не багато та з часом все меншатиме.
  • Будинки «Яровиці» енергоощадні, за висновками експертів – це вже 30% економії при оплаті послуг, збудовані за високими стандартами будівництва з використанням якісних матеріалів та новітніх технологій.
  • У «Яровиці» позитивний імідж, уже сформована внутрішня  інфраструктура: кращі ресторани та кафе, модні бутіки, дитячі розвиваючі центри, салони краси, різноманітні сервіси. Також, поряд розвинена зовнішня інфраструктура – торгово-розважальний центр, великий спортивний комплекс, продуктові супермаркети тощо. Панорамні вигляди з квартир на річку Стир та на центр міста.
  • Сучасний благоустрій зі спортивним та дитячим простором, відпочинкові зони та наявність підземного паркінгу.


З досвіду власників квартир, здати квартиру в житловому комплексі «Яровиця» легко, існує великий попит на сучасне житло в центрі. Здають квартиру в «Яровиці» на 20-30% дорожче від середньостатистичного показника здачі квартир у новобудовах міста.

Придбати нерухомість у «Яровиці» можна за телефоном 050 402 05 05.

Деталі на сайті yarovytsya.com.ua

Читайте також: Територія комфорту для сім'ї: як у «Яровиці» облаштували двори

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром