У Луцьку військових лікували передзвоном

16 Листопада 2015, 09:46
3488

Активісти патріотично-мистецького проекту «АРТ Постріл» провели унікальну оздоровчу звукову арт-терапію, зцілюючи воїнів АТО релаксацією під дзвінку мелодію бронзи.

Як пишуть на сторінці «АРТ пострілу» в Facebook, звукову терапію організував гурт «Миродзвін» у залі Мистецької галереї на вулиці Лесі Українки.

«Сьогодні була справжня арт реабілітація через гармонію звуку, – розповіли ініціатори проекту. – Неймовірне враження. Більшість учасників дійства поглинули в свідомий сон, дехто заплакав, дехто лежав з посмішкою на вустах. Всі розслабитися і ввібрали в себе надтонкі звуки дзвонів і мелодію чаш.

Надзвичайна подяка людям, котрі створили нам цю гармонію звуку Максиму, Оксані, Владиславу та Олегу. Музиканти грали абсолютно безкоштовно і відгукнулися за першим проханням подарувати людям радість. Ваш «Миродзвін» дійсно несе МИР».

Організатори дійства вдячні волонтерам, які надали мати та каремати для проведення акції.

«Найважливіше вдячні людям: дівчатам, дружинам і дітям наших бійців АТО за те, що були поряд з ними і допомагали їм розслабитися і побути відкритими, – пишуть на сторінці. – Вдячні лікарю госпіталю Тетяні Масіковій за допомогу в організації дороги бійців до галереї. Було сильно. Краса і гармонія робить чудеса. Потрібно не зупинятися».








 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром