Директора ЛПЕ «попросили» з посади, бо звільняв неугодних

31 Травня 2017, 12:59
2569 Джерело: vip.volyn.ua

Працівники Луцького підприємства електротранспорту стверджують, що не довіряють директору Ігорю Грицюку, який звільняє «неугодних» йому працівників.

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міськради у середу, 31 травня.

Зокрема, водій підприємства Оксана Владичко розповіла, з початку року близько 20 водіїв звільнилися з підприємства. Причина цього – неефективне керівництво підприємством, яке здійснює Ігор Грицюк.

За словами жінки, заробітна плата водіїв підприємства зрівнялася із окладом прибиральниці. Аби отримати зарплату у 6-7 тисяч гривень, водії змушенні працювати без вихідних та більше 12 годин у день. Окрім того, виникла заборгованість по заробітній платі працівникам.

«Ми, працівники підприємства, не довіряємо директору. Він постійно обманює і звільняє людей, які йому неугодні. Ми не віримо директору, бо бачимо, що гроші виділяються на марно», – розповіла Оксана Владичко.

За ловами в.о. мера Ігоря Поліщука гроші підприємству міськрада виділить після того, як звільнить діючого керівника, аби кошти були використані за призначенням.

«При існуючому директору не можемо виділяти гроші, бо не знаємо куди вони підуть», – зазначив Ігор Поліщук.

Відтак депутати визнали роботу підприємства незадовільною та включили у проект рішення пункт про звільнення Ігоря Грицюка з займаної посади.

Коментарі
31 Травня 2017, 17:26
от вам і докерувалися а я впевнена що пан МИРОНЮК знав про недопрацювання керівника і приховував це а чого ?. бо відмивав наші звами люди кошти.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром