На ремонт навчально-реабілітаційного центру виділили майже два мільйони гривень

30 Травня 2017, 12:27
2073

Для дітей з особливими потребами планують відремонтувати актовий зал та облаштувати ліфт.

 Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у вівторок, 30 травня.

Директор закладу Леся Волинець під час виступу розповіла, що навчально-реабілітаційний центр звертається щодо ремонту актового залу до міськради ще з 2003-го року.

Разом із тим, батьки дітей з особливими потребами також нагадали про необхідність встановлення та облаштування у закладі ліфта для того, аби усі діти з вадами опорно-рухового апарату мали вільний доступ до усіх навчальних кабінетів.

Голова бюджетної комісії Павло Данильчук запропонував батькам не розділятися на «два табори», адже навчальному закладу потрібен ремонт обох об’єктів.

Тож члени комісії проголосували за виділення 1 мільйона 786 тисяч гривень Луцькому НРЦ (900 тисяч на ремонт актового залу та 876 тисяч на ліфт).

Нагадаємо, ми вже писали, що загалом у закладі навчається більше двадцяти дітей з особливими фізичними потребами. Через відсутність засобу пересування між поверхами, діти, які самостійно не ходять, можуть потрапити до класу лише на руках батьків.

Читайте також: Лесі Українки: у навчально-реабілітаційному центрі відзначили свято Останнього дзвоника

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром