Шиба прокоментував політичний бруд, який продукує «Аверс»

13 Листопада 2020, 12:33
Богдан Шиба 3855
Богдан Шиба

На одному з луцьких телеканалів майже цілодобово транслюють сюжети, де кандидата у мери Луцька Богдана Шибу відкрито звинувачують у вбивстві.

В інтерв’ю журналістам Олегу Криштофу та Анастасії Качині Шиба розповів, що судитися із цим телеканалом не буде, оскільки в цьому немає сенсу.

Нагадаємо, що 12 липня 2006 року близько 22:30 Богдан Шиба за кермом легковика на трасі Рівне-Луцьк поблизу селища Клевань потрапив у ДТП. Водій автомобіля «Опель-Кадет», рухаючись зі сторони Луцька у напрямку до Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем під керуванням Шиби. В результаті аварії водій і три пасажири автомобіля «Опель-Кадет» від отриманих травм загинули на місці, а водій (Богдан Шиба) і пасажирка автомобіля «Опель-Омега» отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Розуміючи, що Шибі немає що закинути в докір, олігархи через підконтрольні їм ЗМІ згадують цю смертельну аварію, причому подають все в такому світлі, ніби Шиба, який сам у ній постраждав, став її винуватцем. Для знавців законів достатньо глянути на вирок суду, в якому чорним по білому написано: «справу закрито у зв’язку із смертю винуватця».

«Судитись немає сенсу. Я думаю, що розумний вже давно зрозумів, тому що звинувачувати людину в тому, що він вчинив щось не так… Коли я їхав своєю смугою, а мені назустріч в лоб виїхали… І це бачили очевидці, це зафіксовано в усіх документах. Є рішення суду, на яке ніхто навіть апеляцію не подавав, бо все було зрозуміло», – каже Богдан Шиба.

За його словами, олігарху, якому належать засоби інформації (телеканал «Аверс», інтернет-ресурси «Волинські новини» та «Під прицілом»), байдуже на закон.

«Це все домисли, це все політична боротьба, політичний бруд. Їх має зупиняти закон, бо це чиста брехня, і це замовне очорнювання кандидата. Але, на жаль, в нас ті, хто мають гроші (олігархи маються на увазі), не вважають за потрібне виконувати закон. І захищають тих людей, які продукують таку продукцію», – вважає кандидат у мери Луцька.

Читайте такожСвятослав Лесюк пояснив, чому голосує за Шибу

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром