Луцька міськрада звернулась до Шмигаля з проханням скасувати карантин вихідного дня

12 Листопада 2020, 16:50
3941

Нещодавно Кабінет Міністрів України погодив запровадження карантину «вихідного дня».

Через це 11 листопада у Луцьку відбулася акція проти цього рішення, на яку вийшло більше тисячі представників ресторанного, торгівельного господарства та сфери надання послуг, що становлять вагому частку малого та середнього бізнесу міста. Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт направив лист Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю, у якому закликав скасувати рішення про встановлення карантину «вихідного дня». Він зауважив, що на думку Луцької міської ради, таке рішення є сумнівним з точки зору покращення епідеміологічної ситуації, але завдасть значної шкоди економіці громад. Про це повідомили на сайті ЛМР.

Це може призвести до банкрутства представників малого і середнього бізнесу, втрат дохідних частин бюджетів усіх рівнів, падіння показників соціально-економічного розвитку.

Також Григорій Пустовіт зауважив, що заборона роботи великої кількості закладів у вихідні збільшить кількість відвідувачів у робочі дні, що може й спровокувати ріст захворюваності.


Читайте такожЧи відбудуться вибори у Луцьку в карантин вихідного дня

Коментарі
13 Листопада 2020, 13:50
А де вихідний номер? Де підпис Пустовіта. Без вихідного номера немає доказів що лист відправили.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром