Вихователька з Підгайцівської ОТГ виграла конкурс від видавництва

12 Листопада 2020, 15:58
3606

Видавництво «Генеза» запросило вихователів зі всієї України, які працюють із дітьми старших груп ЗДО, взяти участь у конкурсі «Будемо вправними першачками!».

Всі охочі долучитися до проєкту заповнювали мотиваційну анкету, знайомилися з електронною версією матеріалів комплекту та відповідали на запитання щодо змісту посібників. Саме змістовні та об’єктивні відповіді стали критеріями відбору переможців. Про це йдетьсят на сайті Підгайцівської ОТГ.

Конкурс проходив у три етапи. В число переможців увійшла Жанна Ігорівна Концемал, вихователька старшої групи «Казка» Підгайцівського закладу дошкільної освіти «Малятко».

Як зазначили організатори конкурсу, перемогу здобули ті, хто запропонував цікаві зміни та нововведення в зошитах та альбомах, подав нові ідеї щодо контенту, формату завдань та матеріалів.

За умовами конкурсу, Жанна Концемал, як переможниця, отримає безкоштовно для кожного вихованця своєї групи (а їх в неї – 25) комплект «Я буду вправним першачком». Це набір для розкриття творчих особистих здібностей дошкільнят, з посібниками, альбомами та додатковими інструментами, які допоможуть дитині  почати свій великий шлях до пізнання світу математики, читання, письма та творчості.

Читайте такожВетеран Павло Ковальський братиме участь в онлайн-версії «Ігор Нескорених»

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром